Ziua îndrăgostiţilor atipică. Tinerii din Thailanda sunt sfătuiţi să poarte mască şi să nu se sărute când fac sex

  • Ziua îndrăgostiţilor este luată în serios în Thailanda. Tinerii se pregătesc din timp pentru „marea zi”.
  • Însă autorităţile din Sănătate sunt prevăzătoare şi cer cuplurilor să facă sex „dublu” protejat: împotriva BTS şi COVID.
  • Dacă prezervativul te fereşte de infecţii cu transmitere sexuală, masca te protejează de virusul respirator, spun acestea.
1018 afișări
Imaginea articolului Ziua îndrăgostiţilor atipică. Tinerii din Thailanda sunt sfătuiţi să poarte mască şi să nu se sărute când fac sex

FOTO AFP

Se apropie „sărbătoarea iubirii”, aşa că tinerii sunt în pregătiri, iar autorităţile în alertă. 
 
„COVID nu se transmite sexual, dar te poţi îmbolnăvi dacă respiri aproape de o altă persoană sau faci schimb de salivă”, arată directorul Biroului de sănătate reproductivă, conform AFP.
 
Experţii în Sănătate recomandă cuplurilor să facă teste antigen înaintea nopţii de Ziua îndrăgostiţilor, să nu se sărute pasional, să evite actul sexual „faţă în faţă” şi să poarte mască de  protecţie. Iar dacă vor să evite bolile cu transmitere sexuale şi sarcinile nedorită, să folosească o metodă de contracepţie. 
 
Ziua îndrăgostiţilor se celebrează cu mare fast în Thailanda. Multe cupluri se logodesc, iar altele se căsătoresc, mai ales în cartierul Bang Rak din Bangkok, care, în thai, înseamnă „cartierul iubirii”. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici