Video Zona fricii. Român la Verona. Cum decurge munca de acasă: “Apeluri vocale, email, Skype, Zoom, Instagram şi Telegram. Muncesc mai mult decât într-o zi normală”

  • De când Italia a intrat în carantină, Robert munceşte în fiecare zi de acasă
  • Munca de acasă implică o mulţime de mijloace de comunicare, printre care emailul, Skype, WhatsApp, şi Telegram
  • "Sper să nu mai dureze carantina o lună, e tot mai greu", spune Robert
482 afișări

De 30 de zile, jurnalistul Robert din Verona e în carantină şi îşi desfăşoară munca de acasă. S-a adaptat la noua viaţă, dar are o nemulţumire. Mijloacele de comunicare sunt tot mai multe de la o zi la alta.

„O parte din activitate se desfăşoară la telefon, cu anumite grupuri ţin legătura prin email, alţii au Skype şi ne auzim pe Skype, unii folosesc Zoom. Whatsapp, Telegram, Instagram, Facebook, toate căile astea”, spune Robert despre mijloace de comunicare.

Concluzia lui Robert e surprinzătoare. E mult mai obositor să munceşti de acasă.

„Nu aş fi crezut niciodată că voi fi mai ocupat stând în casă decât într-o perioadă normală, fără restricţii sa nu dureze mult. Sperăm să nu dureze încă o lună toate aceste restricţii pentru că începe să fie din ce în ce mai greu”, mai explică jurnalistul. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici