Video DECLARAŢIA ZILEI Christoph Daum: Pentru mine nu e o soluţie să schimbăm acum antrenorul. Mă simt mai român decât voi

Învinsă fără drept de apel în Polonia, naţionala României mai are doar şanse teoretice de calificare la CM 2018, iar în ultimele zile s-a vorbit tot mai intens despre oportunitatea demiterii lui Christoph Daum şi aducerea unui nou selecţioner.

149 afișări

Tehnicianul german a vorbit în conferinţa de presă premergătoare amicalului cu Chile, de la Cluj, precizând că o schimbare a sa ar reprezenta o eroare. "Vă garantez că vom reuşi!", le promite Daum fanilor naţionalei, precizând că nici nu se gândeşte la demisie: "E un proces de durată!"

"În primul rând, nu e o soluţie să se schimbe selecţionerul acum. E ca şi cum ai schimba căpitanul vasului când tu trebuie să schimbi cursul vasului. Am făcut multe schimbări, e un proces de durată şi vă garantez că vom reuşi. Poate că sunt şi câţiva cititiori care sunt influenţaţi de aceste ştiri false. Ei creează ştiri false despre preşedintele nostru şi despre noi", a spus Daum.

Selecţionerul a vorbit şi despre relaţia sa cu Andrei Vochin şi a negat orice implicare a consilierului lui Răzvan Burleanu în munca sa. "El află echipa după jucători", spune Daum.

"Am citit un material care nu poate fi dovedit. Andrei Vochin este o persoană extraordinară. El se ocupă cu structura admnistrativă. El primeşte selecţia după ce află jucătorii noştri. Andrei Vochin nu discută selecţia sau detaliile tactice. Vă asigur că eu fac selecţia, o comunic prin departamentul de comunicare şi aşa o află şi el. Nu a intervenit niciodată în munca antrenorului, la niciun nivel al naţionalelor. Ar trebui să încetaţi. Să-l atacaţi pe Andrei Vochin este de neimaginat. Nu puteţi scrie fără dovezi. Nu vreau să mai vorbesc despre asta", a declarat Christoph Daum, într-o conferinţă de presă.

Meciul România - Chile se va disputa marţi, 13 iunie, la Cluj-Napoca, de la ora 21:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici