Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 16 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

119 afișări

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, în această dimineaţă, o atenţionare cod roşu de inundaţii pentru râurile din bazinele hidrografice Someşul Mare, Şieu, Iza, Vişeu din judeţele Maramureş şi Bistriţa-Năsăud. Atenţionarea expiră la ora 10.00.

Biroul Electoral Central (BEC) a admis contestaţia Alianţei USR-PLUS privind afişele electorale ale UNPR din judeţul Ilfov şi a dispus înlăturarea materialelor electorale cu Anghel Iordănescu şi Ilie Năstase, candidaţi la europarlamentare.

Înscrierea în sesiunea de Bacalaureat pentru membrii loturilor olimpice de sportivi începe azi. Colegiul Naţional ”Mihai Viteazul” din Ploieşti va găzdui, între 16 mai şi 5 iunie, sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu din loturile naţionale lărgite care se pregătesc pentru olimpiadele internaţionale şi concursurile internaţionale sportive.

Anchetatorii au stabilit identitatea celor două persoane care au murit în urma prăbuşirii avionului de mici dimensiuni, ieri, în zona Nehoiu din Buzău. Surse judiciare au declarant au declarat pentru MEDIAFAX că pilotul avionului prăbuşit era Mihai Covaciu, iar pasager era Liviu Bucăţică.

Preşedintele american Donald Trump se va întâlni cu omologul său polonez Andrzej Duda pe 12 iunie, la Washington, pentru a discuta despre securitate şi apărare, a informat miercuri Casa Albă, relatează site-ul agenţiei Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici