HOROSCOP Luni, 24 octombrie. Patru zodii primesc ajutorul de care au nevoie din partea celorlalţi. Au lângă ele persoane de încredere

Săptămâna se deschide cu o conjuncţie între Lună şi Mercur în semnul Balanţei, astfel că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt în relaţii bune cu ceilalţi astăzi şi obţin beneficii prin interacţiunea cu cei din jur.

28716 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Luni, 24 octombrie. Patru zodii primesc ajutorul de care au nevoie din partea celorlalţi. Au lângă ele persoane de încredere

HOROSCOP 24 Octombrie - Berbec

Luna şi Mercur aderă la o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care este foarte important să ai grijă astăzi cum te raportezi la partenerul de viaţă şi/ sau la cei cu care lucrezi. Trebuie să laşi de la tine în anumite privinţe pentru ca lucrurile să meargă bine, să ajungeţi la o perspectivă comună în legătură cu unele lucruri care ţin de proiecte sau preocupări comune. Aşadar, nu lăsa orgoliul să te conducă în situaţiile în care punctele voastre de vedere nu par să se întâlnească undeva la mijloc, într-un punct cât de cât comun.

HOROSCOP 24 Octombrie - Taur

Luna şi Mercur se întâlnesc în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar la începutul acestei săptămâni, motiv pentru care s-ar părea că îţi începi ziua cu un nivel de energie destul de ridicat, cu perspectiva unui randament destul de ridicat. Aşadar, este de aşteptat să faci progrese importante la serviciu încă de astăzi, să apară câteva rezultate notabile chiar la finalul acestei zile. În plus, pari să fii în relaţii bune cu cei cu care lucrezi, semn că nu îţi va fi deloc greu să ajungi la un punct de vedere comun cu ei în contexte comune.

HOROSCOP 24 Octombrie - Gemeni

Luna şi Mercur realizează o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că astăzi eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Aşadar, ar fi indicat să petreci mai mult timp cu ei dacă programul îţi permite. Îţi vei da seama că aveţi mai multe lucruri în comun decât ai fi crezut până acum. În cazul în care eşti single, este o zi bună în care să ieşi în oraş şi să cunoşti mai multă lume. S-ar putea să îţi atragă atenţia cineva extrem de interesant.

HOROSCOP 24 Octombrie - Rac

Luna şi Mercur îşi dau mâna în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care te bucuri de armonie în gospodărie şi în mijlocul celor dragi la începutul acestei săptămâni. Aşadar, se anunţă o zi grozavă pentru a te ocupa de activităţi casnice sau pentru a discuta chestiuni domestice împreună cu rudele apropiate. Nu vă va fi deloc greu să ajungeţi la un punct de vedere comun în ceea ce le priveşte, să dezvoltaţi un set de strategii pe care să le aplicaţi ca o echipă pentru a rezolva orice problemă care s-a ivitat pe acest plan de curând.

HOROSCOP 24 Octombrie - Leu

Luna şi Mercur fac o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că este foarte important modul în care te raportezi la cei din jurul tău. Sfatul astrelor pentru tine este acela de a da dovadă de cât mai multă diplomaţie. S-ar putea să iei contactul cu unele persoane cu care nu ai prea multe lucruri în comun, dar de care depinde într-o anumită măsură reuşita ta pe un anumit plan. În acest context, este foarte important să afişezi mult tact, să nu acţionezi aşa cum îţi dictează primul impuls. În caz contrar, te poţi alege cu antipatii.

HOROSCOP 24 Octombrie - Fecioară

Luna şi Mercur aderă la o conjuncţie în casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce ar putea însemna că apar de la începutul săptămânii oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. În unele situaţii, poate fi vorba de o activitate extraprofesională, fie în domeniul principal de activitate al acestor nativi(e), fie într-un sector cu care cochetează doar din când în când, iar în altele, de proiecte suplimentare la serviciu. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile încep să stea bine pentru tine pe plan financiar. Profită de această oportunitate pentru a-ţi pune ordine-n buget.

HOROSCOP 24 Octombrie - Balanţă

Luna şi Mercur se întâlnesc azi în semnul naşterii tale, iar această conjuncţie îţi potenţează şarmul şi încrederea în propria persoană. Aşadar, indiferent care sunt contextele în care te vei afla astăzi, este de aşteptat să faci o impresie bună, să atragi atenţie pozitivă asupra ta. În cazul în care eşti single, este o zi numai bună în care să ieşi cu acel cineva special şi vei vedea că reuşeşti fără prea multe eforturi să îţi faci loc în inima sa. Ştii ce vrei şi, mai important, cum să obţii acel ceva pe care ai pus privirea acum ceva timp.

HOROSCOP 24 Octombrie - Scorpion

Luna şi Mercur aderă la o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că îţi trec astăzi prin minte tot felul de gânduri, că te încearcă tot felul de sentimente. Aşadar, este foarte important să nu pierzi controlul asupra lor, să nu le laşi să îţi invadeze prea mult deciziile. Ai nevoie de timp pentru a le procesa şi pentru a te asigura că tragi concluziile care se impun de pe urma experienţelor care te-au adus în acel punct. Nu le ignora, dar în acelaşi timp, nu le acorda atenţia pe care n-o merită.

HOROSCOP 24 Octombrie - Săgetător

Luna şi Mercur se perfectează în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că activităţile de astăzi te aduc mai aproape de persoane cu care ai multe lucruri în comun. S-ar putea, de exemplu, să fie vorba de nişte colaboratori noi sau poate de nişte prieteni cu care ajungi să petreci mai mult timp dintr-un motiv sau altul. Oricare ar fi situaţia, cert este că te simţi mai însufleţit(ă) decât oricând să îţi transformi visurile în realitate, să transpui în practică o idee în care ai încredere, la care ţii de foarte multă vreme. Succesul este aproape.

HOROSCOP 24 Octombrie - Capricorn

Luna şi Mercur realizează o conjuncţie în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce poate da de înţeles că nu îţi va fi prea greu astăzi să comunici cu superiorii şi să îţi faci vocea auzită. Ştii ce şi cum să spui pentru a obţine reacţia pe care ţi-o doreşti din partea lor, astfel că nu îţi va fi deloc dificil să atragi atenţie pozitivă asupra ta. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de faptul că ajung să cunoască persoane noi, importante, din domeniul lor de activitate, care îi/le pot ajuta să devină mult mai cunoscuţi(te).

HOROSCOP 24 Octombrie - Vărsător

Luna şi Mercur aderă azi la o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta generală, motiv pentru care te bucuri astăzi, la început de săptămână, de o stare de sprit de invidiat. În plus, ai o viziune realistă, ceea ce te ajută să nu îţi faci speranţe care nu vor deveni realitate. De asemenea, este o zi bună în care să te ocupi de treburi birocratice, în care să faci aranjamente pentru revelion sau vacanţa de Crăciun. În cazul în care vei susţine un examen, nu vei duce deloc lipsă de energie pentru a te pregăti pentru el.

HOROSCOP 24 Octombrie - Peşti

Luna şi Mercur îşi dau azi mâna într-o importantă casă relaţională din astrograma ta solară, iar efectul s-ar putea să fie acela că interacţiunile cu cei de lângă tine au o importanţă mai mare în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor pe care ţi le-ai setat pentru astăzi. Aşadar, este important să laşi de la tine atunci când este nevoie, dar şi să fii ferm(ă) atunci când crezi că este cazul, când vrei să nu renunţi la anumite lucruri. În caz contrar, există riscul să apară dezechilibre serioase în raportul de forţe între tine şi partener sau cei de la serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici