Gimnasta Simone Biles are sprijinul lui Michelle Obama, după retragerea din proba de individual compus de la Jocurile Olimpice

  • Au trecut două zile de când Simone Biles, de şase ori medaliată la Jocurile Olimpice, s-a retras din finala feminină pe echipe, după doar o probă.
  • Starul gimnastii mondiale a primit suport moral din partea a milioane de oameni din întreaga lume.
  • Printre ei se numără şi fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama.
697 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Simone Biles are sprijinul lui Michelle Obama, după retragerea din proba de individual compus de la Jocurile Olimpice

Simone Biles, la Tokyo 2020

Joi dimineaţă, Biles a postat pe Twitter, spunând că sprijinul pe care l-a primit i-a demonstrat că impactul ei merge mult dincolo de performanţele strălucitoare din gimnastică pe care le-a oferit timp de aproape un deceniu la nivel de top.

„Valul de dragoste şi sprijin pe care le-am primit m-au făcut să realizez că sunt mai mult decât realizările mele şi gimnastica pe care o practic, fapt pe care nu l-am crezut niciodată cu adevărat înainte", scrie Biles.

Simone a primit un mesaj de sprijin chiar din partea fostei Prime Doamne Michelle Obama, care a scris pe Twitter: „Sunt suficient de bună? Da, sunt. Aceasta e mantra pe care o practic zilnic. @Simone_Biles, suntem mândri de tine şi te susţinem".

CITEŞTE AICI: Gimnasta Simone Biles s-a prăbuşit psihic: „Am demoni în cap, trebuie să mă gândesc la sănătatea mea”

Adam Rippon, medaliat cu bronz în echipa olimpică din 2018, a spus şi el, printre altele: „Nu-mi pot imagina presiunea pe care a simţit-o Simone. Îi trimit multă dragoste. Este uşor să uităm că este încă om".

Miercuri, USA Gymnastics a anunţat că ea nu va participa la finala feminină a concursului de individual compus.

„După o evaluare medicală suplimentară, Simone Biles s-a retras din finala concursului individual compus de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pentru a se concentra asupra sănătăţii sale mintale", se arată într-o declaraţie a forului de conducere a gimnasticii americane. „Simone va continua să fie evaluată zilnic pentru a decide dacă va participa sau nu la finalele probelor individuale pe aparate, de săptămâna viitoare".

Biles s-a calificat în toate cele patru finale pe aparate de la Tokyo 2020, programate pentru 1-3 august.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici