Video Jurnal din Infern. Româncă în Canada: Ieşim o dată la 3 săptămâni din casă pentru a ne face provizii

  • Ana-Maria locuieşte în Oakville, Canada, împreună cu familia ei
  • Şcolile sunt închise, iar ea şi soţul lucrează de acasă
  • În Canada sunt peste 2.000 de cazuri confirmate de COVID-19
6537 afișări
Ana-Maria Conţulescu locuieşte în Oakville, Canada, împreună cu soţul ei şi băieţelul, care are aproape 10 ani.
 
„De o săptămână cele mai multe companii au început să îşi încurajeze angajaţii să lucreze de acasă".
 
Carantina impusă de pandemia cu coronavirus a făcut-o pe româncă să-şi reorganizeze viaţa: „Încercăm în timpul săptămânii să ieşim la aer după e terminăm programele de lucru şi asta o facem în general în curte".
 
Socializarea cu prietenii o fac online. Ana-Maria povesteşte că oamenii par încă destul de relaxaţi, în ciuda numărului mare de cazuri confirmate. În Canada sunt peste 2.790 de îmbolnăviri şi 26 de morţi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici