Video Străin în ţara ta I Carantină la Buşteni. Episodul 11: "Nu ne mai fac teste la finalul perioadei de izolare" / Eliberaţi pe încredere

  • Adrian Lazăr, român în carantină: “Am fost testaţi în prima zi şi ni s-a spus că vom mai fi testaţi în zilele 12 şi 13”
  • Din această săptămână, persoanele care nu prezintă simptome nu mai sunt testate înainte să iasă din carantină
  • Adrian Lazăr e în carantină la Buşteni din 13 martie, ziua în care s-a întors din Italia
1363 afișări

Şi afară, dar şi în carantină, s-au schimbat regulile din mers de când numărăm cu sutele noile cazuri de COVID-19. Din această săptămână, persoanele care nu prezinta simptome nu mai fac ultimele două teste înainte să iasă din carantină, dar sunt consultate de medici. Adrian Lazăr a încercat să afle acest lucru de la angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică în episodul de astăzi din “Străin în ţara ta I Carantină la Buşteni”.

Adrian Lazăr, român în carantină: „Noi am fost testaţi în prima zi. Ni s-a spus că vom mai fi testaţi în zilele 12 şi 13, ca în ziua a 14-a să avem rezultatul şi ca în ziua 15 să fim eliberaţi.”

„Azi au fost eliberaţi mai mulţi de aici, am reuşit să vorbesc cu colegul din stânga, nu i s-au mai făcut ultimele două teste şi a fost eliberat pe bună încredere pe baza celor trei hârtii eliberate de cei de la DSP.”

Data viitoare, Adrian Lazăr îţi va spune cum sunt văzuţi cei care vin din Italia pe social media.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici