DNA Cluj a extins cercetările în cazul mitei de la Primăria Jucu

Procurorii Serviciului Teritorial Cluj al DNA au extins cercetările în cazul luării de mită din comuna Jucu şi au început urmărirea penală împotriva unor persoane din cadrul Primăriei comunale, au declarat, marţi, surse judiciare.

1 afișare

Potrivit acestora, este vorba despre două persoane care figurează în denunţul înaintat DNA de omul de afaceri Adrian Muntean, cel căruia primarul comunei Jucu, Petre Coste, i-a cerut mită pentru eliberarea unor titluri de proprietate.

Una dintre acestea este inginerul agronom al Primăriei Jucu, iar cealaltă este o fostă funcţionară care a plecat din instituţie în acest an. Ambele persoane sunt acuzate de luare de mită.

Extinderea cercetărilor a fost confirmată, marţi, de Biroul de Informare şi Relaţii Publice al DNA, care a remis un comunicat Agenţiei MEDIAFAX.

Tribunalul Cluj a emis, în 28 iulie, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele primarului comunei Jucu, Petre Coste, acesta fiind acuzat de luare de mită.

Surse din cadrul Serviciului Teritorial Cluj al DNA au declarat atunci că primarul comunei Jucu, Petre Coste, ar fi cerut mită pentru eliberarea unor titluri de proprietate încă din anul 2006, dar, odată cu investiţia Nokia, a solicitat majorarea sumelor, fapt care l-a determinat pe omul de afaceri Adrian Muntean să îl denunţe la DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici