Prinţul Harry este traumatizat de moartea Dianei şi se teme că îşi va pierde şi soţia. „Nu se vor opri până nu moare"

  • Prinţul Harry este încă bântuit de trauma pierderii mamei sale.
  • El a declarat în serialul ”The Me You Can’t See”, realizat împreună cu Oprah Winfrey, că îi este teamă să nu o piardă şi pe soţia sa Meghan.
  • Meghan a spus că experienţa ei în Marea Britanie a condus-o la gânduri de sinucidere când era însărcinată cu primul lor fiu Archie.
  • Harry a afirmat că acesta este principalul motiv pentru care au renunţat la îndatoririle regale şi s-au mutat în California, anul trecut.
  • Chiar şi acum, la 36 de ani, a spus că întoarcerea la Londra îl face să se simtă tensionat şi vânat.
10851 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry este traumatizat de moartea Dianei şi se teme că îşi va pierde şi soţia. „Nu se vor opri până nu moare"

Prinţul Harry este traumatizat de moartea Dianei şi se teme că îşi va pierde şi soţia. „Nu se vor opri până nu moare"

Vorbind în detaliu despre faptul că nu a reuşit să facă faţă pierderii mamei lui, timp de mai bine de un deceniu, Harry a declarat în serialul realizat cu  Oprah Winfrey, că teama că ar putea să o piardă şi pe soţia sa Meghan a fost unul dintre principalele motive pentru care cuplul a renunţat la îndatoririle regale şi s-a mutat în California anul trecut, potrivit Reuters.

„Mama mea a fost urmărită până la moarte pentru că avea o relaţie cu cineva care nu era alb şi acum uite ce s-a întâmplat. Vorbeşti despre istoria care se repetă? Nu se vor opri până nu moare", a spus Harry în serialul ”The Me You Can’t See”, realizat împreună cu Oprah Winfrey.

„Este extrem de traumatizant să pierd o altă femeie din viaţa mea”, a adăugat el, referindu-se la Meghan. 

Harry, a cărui soţie americană Meghan este birasială, a vorbit despre rapoarte rasiste în presa britanică despre soţia sa, precum şi despre abuzuri pe reţelele sociale. Meghan a spus că experienţa ei în Marea Britanie a condus-o la gânduri de sinucidere când era însărcinată cu primul lor fiu Archie.

În serial, Harry a vorbit despre mersul în spatele sicriului Dianei pe străzile Londrei, alături de fratele său William, tatăl său prinţul Charles şi unchiul Charles Spencer. „Lucrul pe care mi-l amintesc cel mai mult este sunetul tropotelor cailor”, a spus el. 

„Un sentiment pe care îl retrăiesc mereu este neputinţa. Eram un tânăr prea mic pentru a ajuta o femeie, în acest caz mama, şi asta s-a întâmplat în fiecare zi", a spus el.

Harry a spus că şi-a îngropat sentimentele, a consumat alcool şi a avut atacuri de panică şi anxietate la 20 de ani, şi încă se sperie când vede camerele foto.

„Eram atât de furios de ceea ce i s-a întâmplat (Dianei) şi de faptul că nu exista deloc justiţie ... aceleaşi persoane care au urmărit-o prin acel tunel au fotografiat-o murind pe bancheta din spate a maşinii respective", a spus el.

„Camerele foto îmi fac sângele să fiarbă. Mă enervează. Mă duc înapoi la ceea ce s-a întâmplat cu mama mea, la ceea ce am trăit în copilărie".

Harry a spus că a început o terapie serioasă acum aproape cinci ani, când a cunoscut-o pe Meghan. „Am stabilit rapid că, dacă această relaţie va funcţiona, trebuie să mă ocup de trecutul meu”, a spus prinţul Harry. Cuplul s-a căsătorit în mai 2018.

Cuplul britanic a criticat de mai multe ori modul în care sunt trataţi de presă. Într-o declaraţie dată în 2019, prinţul a comparat atenţia pe care o acordă tabloidele soţiei sale cu tratamentul de care a avut parte mama sa din partea presei.
 
Prinţesa Diana a murit în 1997, la vârsta de 36 de ani, într-un accident în Paris, în timp ce maşina în care călătorea împreună cu iubitul ei de origine egipteană, Dodi Fayed, a fost urmărită de paparazzi. Ancheta a stabilit că moartea Dianei a survenit în condiţiile nerespectării regulilor de trafic pe fondul ”neglijenţei flagrante” arătate atât de şofer cât şi de jurnaliştii care urmăreau automobilul. Harry avea 12 ani.

Prinţul Harry, duce de Sussex, a realizat împreună cu Oprah Winfrey un documentar numit ”The Me You Can’t See” în care vorbeşte deschis despre sănătatea sa mintală. Serialul documentar este producţie Apple TV+.

CITEŞTE AICI: Lady Gaga, dezvăluiri despre violul în urma căruia a rămas însărcinată la 19 ani. Efectele traumei şi drumul lung spre vindecare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici