Reacţia ministrului pentru drepturile copilului din Marea Britanie, după acuzaţiile lui Meghan Markle de rasism: ”Nu există loc pentru rasism în societatea noastră”

  • Ministrul pentru drepturile copilului de la Londra a reacţionat după acuzaţiile lui Meghan Markle de rasism la adresa familiei regale.
  • Meghan Markle a spus că prinţul Harry a avut discuţii cu membrii familiei regale despre culoarea pielii lui Archie înainte de a se naşte.
  • Palatul Buckingham nu a comentat acuzaţiile.
593 afișări
Imaginea articolului Reacţia ministrului pentru drepturile copilului din Marea Britanie, după acuzaţiile lui Meghan Markle de rasism: ”Nu există loc pentru rasism în societatea noastră”
Ministrul pentru drepturile copilului de la Londra a reacţionat după acuzaţiile lui Meghan Markle cu privire la rasismul din familia regală. ”Nu există loc pentru rasism în societatea noastră,” a spus acesta.
 
Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a spus în interviul acordat realizatoarei  Oprah Winfrey că prinţul Harry a avut discuţii cu membrii familiei regale despre culoarea pielii lui Archie înainte de a se naşte, adăugând că a avut gânduri sinucigaşe.
 
Harry a confirmat că aceastie a avut loc, dar a refuzat să ofere detalii.
 
”Nu există loc pentru rasism în societatea noastră şi cu toţii trebuie să lucrăm împreună pentru a-l opri,” a declarat ministrul britanic pentru drepturile copilului, Vicky Ford, citată de ca.news.
 
De asemenea, secretarul pentru Educaţie, Kate Green, a declarat pentru Sky News: „Într-adevăr tulburător, şocant şi dacă există acuzaţii de rasism, m-aş aştepta ca acestea să fie tratate de palat cu cea mai mare seriozitate şi investigate în totalitate”.
 
Palatul Buckingham nu a comentat, însă a transmis că regina Elizabeth a II a nu va urmări interviul, care va fi difuzat în această seară în Marea Britanie.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici