Un star de la Hollywood se internează din cauza problemelor mintale. Cum a ajuns în această ipostază

  • Starul peliculei „The Flash” vrea să facă tratament de specialitate pentru a-şi rezolva problemele
  • Ezra Miller a comis o serie de infracţiuni anul acesta care i-au afectat cariera
  • Miller pune derapajele sale pe baza problemelor de natură mintală cu care se confruntă
3103 afișări
Imaginea articolului Un star de la Hollywood se internează din cauza problemelor mintale. Cum a ajuns în această ipostază

Sursa foto: Profimedia

Ezra Miller, protagonistul viitorului film cu supereroi al Warner Bros, „The Flash”, vrea să facă tratament pentru problemele de sănătate mintală cu care se confruntă.

„După ce am trecut recent printr-o perioadă de criză intensă, acum înţeleg că sufăr de probleme complexe de sănătate mintală şi am început un tratament continuu. Vreau să îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am alarmat şi supărat cu comportamentul meu din trecut. Mă angajez să depun munca necesară pentru a reveni la o etapă sănătoasă, sigură şi productivă din viaţa mea”, a declarat Miller.

În ciuda controverselor şi a incertitudinii în care se îndreaptă cariera lui Miller, Warner Bros l-a distribuit în rol principal şi va lansa noul film „The Flash” în cinematografe vara viitoare. Bugetul alocat a fost de aproximativ 200 de milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici