Actorul Gene Hackman, accidentat de un automobil în timp ce se plimba pe bicicletă

Actorul american Gene Hackman a fost transportat de urgenţă la o clinică din Florida, după ce a fost accidentat de un automobil, vineri, în timp ce se plimba pe bicicletă, informează contactmusic.com

218 afișări
Imaginea articolului Actorul Gene Hackman, accidentat de un automobil în timp ce se plimba pe bicicletă

Gene Hackman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american, în vârstă de 81 de ani, a fost lovit din spate de acel automobil şi a suferit câteva contuzii la nivelul capului şi al corpului.

Întrucât accidentul s-a produs pe o insulă, actorul a fost transportat cu avionul la o clinică din arhipelagul Florida Keys, aflat la o distanţă de circa 24 de kilometri de oraşul Miami. După o serie de teste şi analize, medicii au constatat că actorul se află într-o stare stabilă şi au decis să îl externeze, a precizat Susan Madore, agentul de presă al artistului.

Poliţia americană a deschis o anchetă pentru a investiga cauzele care au condus la producerea accidentului.

Gene Hackman, în vârstă de 81 de ani, a câştigat două premii Oscar - unul pentru rolul principal din filmul "Filiera Franceză/ The French Connection" (1971) şi al doilea pentru rolul secundar din lungmetrajul "Necruţătorul/ Unforgiven" (1992).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici