Arad: Comedia "#selfie69" a început turneul prin ţară, iar spectatorii cer o continuare - GALERIE FOTO

Comedia "#selfie69", despre care producătorii spun că este "cea mai aşteptată comedie a anului", a avut premiera, miercuri, la Arad, în prezenţa mai multor actori din film, zeci de arădeni venind pentru a vedea filmul şi pentru a se fotografia cu protagoniştii de la care au primit şi autografe.

634 afișări
Imaginea articolului Arad: Comedia "#selfie69" a început turneul prin ţară, iar spectatorii cer o continuare - GALERIE FOTO

Arad: Comedia "#selfie69" a început turneul prin ţară, iar spectatorii cer o continuare - GALERIE FOTO

Premiera în Arad a comediei "#selfie69" a avut loc miercuri, cu începere de la ora 17.00, la Cinema City din Arad Atrium Mall, după ce super-comedia a avut cel mai tare weekend de premieră al unui film românesc şi a surclasat, în aceste trei zile, comediile americane de pe marile ecrane din România. Comedia a pornit, miercuri, printr-un turneu prin Arad şi Timişoara, iar joi ajunge la Cluj.

Arădenii i-au putut întâlni pe actorii Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Flavia Hojda şi Alex Călin.

"Din fericire, toată lumea a primit foarte bine filmul. Toată lumea spune că este mult mai bine decât partea întâi. Noi simţim că este mai bine decât partea întâi, toate personajele sunt mult mai diverse, poţi să descoperi mai multe lături ale lor, şi partea de intimidate a cuplului şi mult umor", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alex Călin.

Comedia "#selfie69" e cerută şi străinătate.

"Ce e foarte frumos e că primim foarte multe mesaje din afară. Români din Spania, Italia, Israel ne scriu şi ne întreabă dacă venim cu filmul şi acolo. Următorul pas asta e, să plecăm şi prin Europa cu el şi să aibă ocazia nu numai românii, dar şi publicul european să vadă #selfie69, să vadă că românii fac şi comedie, nu numai film de artă, nu numai film de festival. De fapt, au fost şi trei proiecţii la Festivalul de la Montreal, care au fost înainte de premierele de aici", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Olimpia Melinte.

Spectatorii au cerut şi partea a treia a filmului.

"Avem deja cel mai bun weekend al unui film românesc, după mulţi ani. Au venit peste 25.000 de spectator, cee ce la un film românesc e foarte bine. Lumea ne cere partea a treia peste tot pe unde mergem. Nu ştim dacă o vom face. Dacă cifra de spectator va fi un încurajatoare, probabil că da. Ce ne bucură foarte tare e că am putut face o parte a două şi că publicul a cerut asta, prin numărul de spectatori şi prin faptul că ne-au scris, că ne-au cerut asta. Nu s-a mai făcut o continuare a filmului românesc cred că de la seria B.D", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Vlad Logigan.

Toată lumea a primit foarte bine comedia.

"Am venit din curiozitate, nu am văzut prima parte, mă aştept să fie foarte fain filmul", a spus Filip, care aştepta să între în sala de cinema.

Lorena este deja o fană a seriei şi spune că "am văzut prima parte, mi-a plăcut, am venit să ne întâlnim şi actorii, îi vedem pentru prima dată aşa faţă-n faţă".

Pentru alţi spectatori faptul că filmul merge în turneu doar prin trei oraşe a fost un motiv în plus să vină să cunoască actorii.

"Am venit special pentru premieră şi să întâlnim actorii, am văzut că vin doar în Arad, Timişoara şi Cluj şi am zis să vin să-i văd. Mă aştept să fie un film cu modernitate, care să reprezinte tinerii din ziua de astăzi", a declarat Adina.

În "#Selfie69", cele trei fete din primul lungmetraj, "#Selfie", din 2014, Yasmine, Roxi şi Ana fac un pariu video ce devine viral pe Facebook: care dintre ele se mărită prima în trei zile. Pariul se dovedeşte a fi unul riscant şi le face pe fete să descopere lucruri nebănuite despre ele, despre lume, despre prietenie şi mai ales despre iubire.

"#Selfie69" este o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate şi umor, dar şi un film care îi va transmite spectatorului Carpe Diem, sau aşa cum spune un personaj al lungmetrajului, Roxi, intrepretat de talentată Olimpia Melinte, „Yolo”.

Universul "#Selfie69" este unul neaşteptat, plin de adrenalină, umor, emoţie, prietenie şi sensibilitate, pe care spectatorul din sala de cinema îl va îndrăgi.

Plină de adrenalină, senzualitate şi slang fix pe sufletul tinerilor de la 13 la... 69 de ani, neconvenţională comedie a fost lansată pe marile ecrane vineri, 16 septembrie, şi a făcut dublu faţă de prima săptămâna în cinema a primului #selfie, care a fost povestea cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014.

“Tinerii au nevoie de un film pentru ei în care se regăsesc. Şi se pare că actorii români pot depăşi starurile de la Hollywood”, spunea atunci regizorul Cristina Iacob. „E minunat când vezi că publicul se bucură de film, pentru că noi toţi l-am făcut cu mare drag pentru ei, pentru spectatori. Ne dorim să bucurăm cu #selfie69 cât mai mulţi oameni. Avem nevoie de iubire şi de zâmbete largi în viaţă noastră. Veniţi la film cu mic, cu mare, nu o să va pară rău. Ah, la acest film, părinţii au voie doar cu acordul copiilor”, a mai declarat Cristina.

 

Cei peste 25.121 spectatori au petrecut aproape 2 ore în compania insolitelor personaje care intră în situaţii hilar de comice, fierbinţi şi neaşteptate! Potrivit mai multor mărturisiri şi feedback-uri la ieşirea din sălile de cinema, precum şi conform reactilor spontane din timpul rulării lungmetrajului, mulţi fani ai ”fenomenului Selfie” au deja câteva ”faze” favorite cu iz de ”guilty pleasures”!

Astfel, mulţi au ras în hohote la scenele savuroase în care actori consacraţi precum Răzvan Vasilescu sau Dorina Chiriac reuşesc fiecare separat câte o interpretare memorabia! Secvenţe periculos de comice, dar şi de intense au şi cei 3 protagonişti, interpretaţi de Săli Levent, Alex Călin şi Vlad Logigan, care se pun rău în film cu o veritabilă ”Cruella De Vil” a mafiei ”di pisti Prut” şi a celei mai mari şi râvnite ”industrii” din ţară şi din lume, interpretată magistral de unică Maia Morgenstern!

Cât despre cele trei protagoniste bune şi nebune interpretate de Crina Semciuc, Flavia Hojda şi Olimpia Melinte, ele rămân periculos de sexy, dar mult mai imprevizibile decât în primul #selfie, spectatorii amuzându-se copios şi exclamând zgomotos la mai multe situaţii în care cele trei sunt aruncate că urmare a pariului lor nebunesc, intitulat ”cum să te măriţi în 3 zile?” De altfel, mulţi spectatori au reţinut anumite replici din dialogurile personajelor, transformându-le deja în expresii în găştile lor de prieteni!

Nu în ultimul rând, cei peste 25.000 de spectatori ai primelor 3 zile de #selfie69 au fost puternic impresionaţi de sound-track-ul filmului, care îmbină evergreen-uri internaţionale pop-rock cu noi super-piese româneşti marca HaHaHa Productions! Smiley face, că de obicei, o treaba minunată, iar ”revelaţia” lui pentru fanii săi şi ai ”Generaţiei #Selfie” este vocea hipnotică a lui Jazzie J., al cărei single Caut bărbat! amplifică muzical o înlănţuire de scene cheie, aducând o plus-valoare emoţională celui mai aşteptat film al anului, #selfie69!

Indecent de romantic şi feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 şi a fost lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

După aventură din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea... Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei gratii bune şi nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentaţiile şi pericolele ce apar în urmă unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se mărită prima în trei zile?! Aşa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât şi la figurat, ele caută cu înverşunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii şi tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se aşteptau!

Din distribuţie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Săli (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (Nea Ceauşu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Ralea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Hutuleac, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piştereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vălcan, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. #selfie69 este produs şi distribuit de Zazu Film.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici