Arnold Schwarzenegger, externat după ce a fost operat pe cord. Cum se simte şi planurile pe care le are "Terminator" pentru la vară

Actorul Arnold Schwarzenegger, supus unei intervenţii chirurgicale pe cord, după ce a suferit nişte complicaţii în urma unei operaţii de rutină, a fost externat, potrivit purtătorului său de cuvânt, citat de AFP.

834 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, externat după ce a fost operat pe cord. Cum se simte şi planurile pe care le are "Terminator" pentru la vară

Arnold Schwarzenegger, externat după ce a fost operat pe cord. Cum se simte şi planurile pe care le are "Terminator" pentru la vară

Starul s-a întors în locuinţa sa din Los Angeles şi se simte bine, a anunţat purtătorul său de cuvânt.

Actorul în vârstă de 70 de ani a fost internat, pe 29 martie, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord, pentru înlocuirea unei valve, dar medicii au optat pentru o procedură de urgenţă.

"Update: Schwarzenegger a venit acasă", a scris, vineri, Daniel Ketchell pe reţeaua de socializare Twitter, ulterior menţionând că actorul a fost externat în acea zi, se recuperează şi este într-o stare de spirit "fantastică".

Fostul Mister Universe a fost supus unei intervenţii de rutină pentru înlocuirea unei valve în 1997, iar purtătorul său de cuvânt a spus că problemele sale cardiace sunt congenitale şi nu se datorează consumului de steroizi.

Luni, în timp ce era internat, Schwarzenegger a scris pe Twitter "Este adevărat: M-am întors!", referire la celebra sa frază "Mă voi întoarce!", pe care a folosit-o, în diverse variante, în mai multe filme.

Actorul de origine austriacă Arnold Schwarzenegger a devenit celebru cu rolul din franciza "Terminator". El a jucat în mai multe filme după ce şi-a reluat cariera cinematografică, după încheierea mandatului său de guvernator al statului California, în 2011, însă niciunul nu a avut acelaşi succes de box office de care s-au bucurat producţiile sale din anii '80 şi '90.

Unul dintre cele mai recente filme ale sale, "Terminator: Genisys" (2015), a obţinut încasări dezamăgitoare în box office-ul nord-american (90 milioane de dolari), însă a avut performanţe mult mai bune pe plan internaţional, reuşind încasări de 350,4 milioane de dolari.

La începutul lunii martie, actorul Arnold Schwarzenegger a confirmat faptul că filmările pentru cel de-al şaselea lungmetraj din franciza "Terminator", un proiect vechi de mai mulţi ani, vor începe în vară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici