Cât de indispensabilă este, de fapt, tehnologia? Reclama amuzantă care arată când este inutilă o tabletă - VIDEO

Inovaţiile tehnologice pun din ce în ce mai multe probleme unor domenii precum industria hârtiei, fără ca aceasta să însemne că suntem dependenţi chiar în orice privinţă de un smartphone sau de o tabletă, lucru ilustrat cu umor de o reclamă franţuzească.

2165 afișări
Imaginea articolului Cât de indispensabilă este, de fapt, tehnologia? Reclama amuzantă care arată când este inutilă o tabletă - VIDEO

Cât de indispensabilă este, de fapt, tehnologia: Reclama amuzantă care arată că şi o tabletă este inutilă - VIDEO

Spotul publicitar următor, realizat pentru hârtia igienică Le Trefle, ar putea foarte bine să fie descris prin expresia "Nu orice lucru poate fi îmbunătăţit prin tehnologie":

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici