Cum s-a descurcat gamerul profesionist Douglas Martin la primul turneu la care a participat după ce a părăsit-o pe prezentatoarea meteo Yanet Garcia

Un gamer profesionist, specializat în Call of Duty, a renunţat la relaţia „cu cea mai sexy prezentatoare meteo” din lume pentru a se juca mai mult pe computer.

14217 afișări
Imaginea articolului Cum s-a descurcat gamerul profesionist Douglas Martin la primul turneu la care a participat după ce a părăsit-o pe prezentatoarea meteo Yanet Garcia

Ce a făcut la primul turneu la care a participat, după ce a părăsit-o pe „cea mai sexy prezentatoare meteo din lume”, gamerul profesionist „FaZe Censor”

Douglas „FaZe Censor” Martin, un jucător profesionist de Call of Duty, a anunţat, în iulie, că a încheiat relaţia cu Yanet Garcia, considerată de mulţi a fi „cea mai sexy prezentatoare meteo din lume”.

Martin a participat la competiţia Call of Duty League Championship, dar echipa lui nu a făcut nimic notabil. Aşa că acum este ironizat pentru internet pentru că a rămas fără iubită pentru nimic.

Întrebată dacă mai există şansa să se împace cu Douglas, Yanet a declarat: „Nu, nu cred! Cred în Dumnezeu şi cred că El pregăteşte altceva pentru mine”.

Cei doi sunt celebrităţi pe reţelele de socializare online. Garcia, din Mexic, are 6,5 milioane de fani pe Instagram, iar americanul Martin este urmărit de 2,5 milioane de utilizatori de YouTube, potrivit New York Post.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici