Cea mai fericită ţară din lume în 2018

Cea mai fericită ţară din lume este Finlanda, se arată în Raportul Mondial al Fericirii 2018, realizat de un program mondial al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Tot în acest clasament, se arată că americanii sunt mai puţin mulţumiţi faţă de anul trecut, informează Reuters.

5657 afișări
Imaginea articolului Cea mai fericită ţară din lume în 2018

Cea mai fericită ţară din lume este Finlanda. Pe ce loc se situează România conform unui clasament ONU

Raportul a clasificat nivelul de mulţumire din 156 de ţări conform unui punctaj obţinut la evaluări privind PIB-ul pe cap de locuitor, speranţa de viaţă, libertate socială, asistenţă socială, generozitate şi lipsa corupţiei.

Primele zece locuri ale topului sunt deţinute de următoarele ţări: Finlanda, Norvegia, Danemarca, Islanda, Elveţia, Olanda, Canada, Noua Zeelandă, Suedia şi Australia.

Statele Unite se află pe poziţia a 18-lea, în timp ce anul trecut s-a aflat pe locul al 14-lea.

În Raportul Mondial al Fericirii, România ocupă locul 52.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici