Video #centenar. Despre fericire în România! Smiley: E un moment când se opreşte timpul. Care au fost clipele supreme pentru Adela Popescu, Irina Risler sau Emilia Popescu

Fericirea cu cuvintele românilor: “Fericirea mea e familia” “Am fost atât de îndrăgostită încât zburam”, “când creez un cântec”, “când am operat intrauterin pentru prima dată”, “când copilul abia născut era la mine în braţe”, “când mă rog şi mi-i imaginez pe toţi cei care îi iubesc într-o buclă".

795 afișări

Smiley, artist: “Momentul în care creezi o piesă, un cântec, atunci se opreşte timpul! Şi ăla e un moment de bucurie pură care nu are legatură cu lumea în care trăim cu societate, reguli, ego sau mai ştiu eu ce.”

Fabiani Prcsina, 15 ani, declarat cel mai bun tânăr pianist din lume la 11 ani, orfan: “Fiecare zi e un dar dat de Dumnezeu şi fiecare zi pe care cum să spun, o am traită, e o zi frumoasă. Niciuna nu este pierdută , decât în cazul în care nu râd. Ziua în care nu râd e o zi pierdută!”

Cosmin Rotărescu, fondator “United Autism”, tatăl unei fetiţe cu autism: “Fericirea mea e familia. Altceva nu poate fi. Soţia şi fetele mele. Asta e fericirea mea!”

Emilia Popescu , actriţă: “ Am trăit sentimentul ăsta atunci când alăptam, în unele momente când eram pe scenă sau când am fost atât de îndrăgostită încât zburam…”

Dr. Ioana Drăgan, specialist în chirurgie intrauterină: “Cea mai fericită zi din cariera mea a fost când am operat pentru prima dată intrauterin o pereche de gemeni şi a fost un moment… wow !”

Amalia Enache, jurnalistă: “Clipa foarte concretă în care copilul abia născut era la mine în braţe, pe pieptul meu şi a fost ceva… a fost ceva ….da…!!!!”

Dr. Florin Leca, cardiolog veterinar: “Mă număr printre românii fericiţi care vin în fiecare zi cu plăcere la muncă. Momente fericite?! Când revezi un pacient la un an de zile, de exemplu, după o operaţie complicată şi vezi că s-a vindecat, vezi ca e bine. În fiecare zi ţn care eşti sunat şi ţi se spune: ştiti, Piersicuţa e bine, Billy Boy e bine…. “

Adela Popescu, actriţă: “Când mă culc şi mă rog,…îmi imaginez aşa, pe rând, pe toţi cei pe care îi iubesc şi mi-i pun aşa într-o buclă frumoasă de lumină şi zic “Doamne, nu vreau decât ce se întâmplă acum!”..

Sebastian Crăciun, 15 ani, poet , bolnav de tetrapareza spastică: Viaţa e ca un boomerang. Primeşti ceea ce dai. Şi cum eu ştiu că dau sau mă străduiesc să dau iubire şi pozitivitate, îmi place să cred că primesc exact ceea ce dau şi că oamenii se strâng în jurul meu doar cei care merită să fie şi cei cu care rezonez pe acest plan al pozitivului.

Irina Reisler, antreprenor: “Cred că pot să spun cu toată gura şi cu toată inima mea că sunt o femeie împlinită , fericită, am un bussines frumos, am o familie extraordinară !Toate lucrurile acestea le-am primit prin munca mea şi prin crezul ca viaţa e frumoasă!”

Gen. Ion Dobran, 99 de ani, erou de razboi, as al aviatiei in al II lea razboi mondial: “Zi cu zi se cucereşte! …… nu te iartă timpul, se-nscrie, şi la voi se-nscrie timpul, d-aia trebuie să profitaţi de anii ăştia care sunt cei mai frumoşi de fapt , pe la 25 -30 de ani aşa! Hai să facem o poză! Hai cu viitorul ţării! (îi ia de braţ râzând pe cei trei tineri piloţi , doi băieţi şi o fata, veniţi să îl felicite in ziua cand a implinit 99 de ani)”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici