Charlize Theron va juca în "Furios şi iute 8" alături de Vin Diesel şi Dwayne Johnson

Actriţa Charlize Theron e "pe val" şi va juca un rol negativ în "Furios şi iute 8", după ce a interpretat-o pe Furiosa în distopia post-apocaliptică "Mad Max : Fury Road", transmite 20minutes.fr.

1584 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron va juca în "Furios şi iute 8" alături de Vin Diesel şi Dwayne Johnson

Charlize Theron va juca în "Furios şi iute 8" alături de Vin Diesel şi Dwayne Johnson (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Charlize Theron se va întâlni cu cineastul F. Gary Gray a doua oară. Actriţa născută în Africa de Sud a mai lucrat cu regizorul în filmul "Italian Job" din 2003.

Potrivit Variety, Charlize Theron va juca în "Furios şi iute" alături de Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham şi Michelle Rodriguez. Povestea acestui nou episod din franciza "Furios şi iute" nu a fost încă devoalată de producători, iar rolul actriţei a fost descris în manieră foarte vagă. Conform Variety, actriţa va juca un personaj negativ.

Lansarea filmului "Furios şi iute 8" este programată pentru 12 aprilie 2017.

Charlize Theron, în vârstă de 40 de ani, este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a mai putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011). În 2012, acesta a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă - "Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător" şi "Prometheus".

De asemenea, actriţa a jucat în 2014 în "A Million Ways to Die in the West", iar în 2015 în "Dark Places" şi "Mad Max: Fury Road", care a câştigat 6 premii Oscar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici