Christina Aguilera, într-o rochie care îi pune în evidenţă corpul - FOTO

Cântăreaţa Christina Aguilera a impresionat în ultima sa apariţie în public. Prezentă pe covorul roşu la ALMA Awards 2012, Aguilera a stârnit un interes mare printre fotoreporterii şi cameramanii evenimentului cu ajutorul rochiei sale ce i-a pus în evidenţă corpul.

12305 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera, într-o rochie care îi pune în evidenţă corpul - FOTO

Cristina Aguilera (Imagine: Hepta)

Christina Aguilera este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial şi un adevărat idol printre femei, reuşind să capteze atenţia tuturor în cadrul evenimentului ALMA Awards datorită rochiei sale elegante, scrie Daily Mail

Cântăreaţa de 31 de ani a profitat de gala premiilor ALMA pentru a-şi etala ultima achiziţie în materie de îmbrăcăminte dar şi cea mai recentă coafură a sa. Rochia purtată de Aguilera a demonstrat că în ultimii ani cântăreaţa a luat în greutate, ajungând la forme generoase.

Cristina Aguilera (Imagine: Hepta)

Într-un interviu recent acordat revistei Lucky Christina Aguilera recunoaşte că nu se simte jenată de corpul său şi că de foarte multă vreme şi-a dorit să mai ia câteva kilograme în plus.

"Provocarea mea a fost întotdeauna să pot câştiga câteva kilograme. Am fost întotdeauna slabă, iar acum chiar îmi place că am un corp pe care îl pot arăta. Bineînţeles că acum îmi place să îmi arăt corpul şi mai ales decolteul", a spus Aguilera.

Cu părul prins în coadă şi vopsit în două nuanţe, respectiv roz şi mov, artista americană s-a bucurat de atenţie maximă din partea reprezentaţilor presei mondene prezente la eveniment.

Cu toate acestea, rochia de culoare neagră, cu o crăpătură decentă în partea piciorului stâng a fost asul din mâneca vedetei. Aguilera a purtat de asemenea numeroase accesorii precum brăţări sclipitoare sau cercei care i-au pus în evidenţă machiajul uşor strident.

Cristina Aguilera în 2011

Prezentă la ALMA Awards, Cristina Aguilera a fost onorată cu un premiu pentru contribuţia sa adusă muzicii latino-americane şi industriei filmului. Totodată, prezenţa artistei britanice la eveniment a avut dublă semnificaţie, deoarece, aceasta tocmai va lansa noul său single "Your Body" / "Corpul tău".

         

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici