Coldplay pleacă în turneu mondial pentru a promova albumul "Viva la Vida"

Trupa de rock britanică Coldplay va pleca în turneu mondial pentru promovarea albumului "Viva la Vida", pe 29 iunie, urmând să susţină aproximativ 50 de concerte în America de Nord, Europa şi Japonia.

48 afișări
Imaginea articolului Coldplay pleacă în turneu mondial pentru a promova albumul "Viva la Vida"

Coldplay pleacă în turneu mondial pentru a promova albumul "Viva la Vida"

Potrivit site-ului de internet billboard.com, turneul, care debutează la Centrul Wachovia din Philadelphia, pe 29 iunie, s-ar putea extinde şi în 2009.

Albumul, al patrulea din cariera trupei, al cărui titlu alternativ este "Death And All His Friends", va fi lansat pe 16/17 iunie şi va cuprinde piesele "Life In Technicolor", "Cemetries of London", "Lost!", "42", "Lovers in Japan/Reign of Love", "Yes", "Vida la Vida", "Violet Hill", "Strawberry Swing" şi "Death And All His Friends".

Biletele pentru concerte, care vor avea preţuri cuprinse între 50 şi 85 de dolari, vor fi disponibile pe site-ul www.coldplay.com.

Coldplay va susţine spectacole gratuite în Londra (16 iunie, la Brixton Academy) şi New York (23 iunie, la Madison Square Garden), pentru fanii care vor participa la un concurs organizat pe site-ul oficial al trupei, http://www.coldplay.com, începând din 9 mai.

Coldplay este o trupă britanică de rock, formată în 1998, în Londra. Formaţia este compusă din Chris Martin (voce, pian), Jonny Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici