Colegiul Culinar din Franţa cere Preşedintelui să redeschidă restaurantele

  • Colegiul Culinar din Franţa îi cere lui Emmanuel Macron să redeschidă restaurantele
  • Propun 5 metode de prevenţie şi protecţie a clienţilor
  • Prin redeschiderea restaurantelor va fi ajutată şi Industria alimentară
97 afișări
Imaginea articolului Colegiul Culinar din Franţa cere Preşedintelui să redeschidă restaurantele

Colegiul Culinar din Franţa cere Preşedintelui să redeschidă restaurantele

Colegiul culinar din Franţa adresează Preşedintelui Macron o scrisoare deschisă prin care propun cinci angajamente majore pe care restaurantele iesite din izolare se angajează să le respecte. Aceste angajamente trebuie aprobate de către Ministerul Sănătăţii, care va putea controla implementarea acestora:

 

Care sunt cele 5 angajamente:

1. Certificatul de deschidere derogatoriu va fi completat de către proprietarul restaurantului, afişat pe faţa magazinului: un angajament vizibil, revendicat, lângă meniu.

2. Întregul personal va fi instruit zilnic printr-o întâlnire de evaluare a experienţei sanitare din ziua precedentă. La fiecare treizeci de minute, managerul unităţii va aminti diferitele puncte de practică şi comportament impuse şi va asigura observarea lor sistematică.

3. Clienţii vor fi informaţi şi asiguraţi: cu fiecare rezervare, le vor trimite un videoclip sau un e-mail care prezinta măsurile de securitate sanitară în practică în unitate.

4. Clientul şi proprietarul restaurantului vor fi astfel uniţi într-un pact de angajament reciproc, pentru a respecta cu atenţie aceste măsuri.

5. In prezent cu toţii trebuie să fim complet transparenţi cu privire atât la originea produselor pe care le folosim, cât şi metodele de producţie. Multe restaurante depun deja acest efort: aceasta trebuie să devină o regulă universală.

 

Lista de produse utilizate la prepararea felurilor de mâncare ar trebui să fie la dispoziţia clienţilor, la cerere, precum şi datele de contact ale producătorilor.

În plus, este necesară aprovizionarea rapidă cu produse plătite la preţul corect producătorilor locali.

 

Vezi aici preluarea integrală a scrisorii deschise a Colegiului culinar din Franţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici