Concertul lui Jay-Jay Johanson, reprogramat

Concertul pe care cântăreţul suedez Jay-Jay Johanson urma să-l susţină la Bucureşti, pe 2 octombrie, în Hala, a fost reprogramat pentru data de 4 decembrie, urmând să se desfăşoare în clădirea The Ark, informează organizatorul evenimentului, One Event.

25 afișări
Imaginea articolului Concertul lui Jay-Jay Johanson, reprogramat

Concertul lui Jay-Jay Johanson, reprogramat

Clădirea The ARK - Bursa Mărfurilor Creative, situată pe Calea Rahovei nr.196A, este un spaţiu unic, o punte între noul şi vechiul Bucureşti.

Este o clădire-monument construită la sfârşitul secolului al XIX-lea şi a fost recent redeschisă publicului dornic de conferinţe, expoziţii, târguri şi concerte, toate concepute astfel încât să deschidă noi oportunităţi de expunere a noilor forme de expresie artistică sau a mărfurilor creative.

Biletele pentru concertul Jay-Jay Johanson achiziţionate până la această dată rămân valabile. Cei care au achiziţionat deja bilete şi care doresc să-şi recupereze contravaloarea acestora o pot face de la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate

Biletele pentru concertul din data de 4 decembrie costă 60 de lei şi pot fi procurate online, de la MyTicket.ro, din reţeaua Diverta, magazinele Muzica şi Off The Record, librăriile Cărtureşti, precum şi din Cluburile Control şi Fire.

Supranumit de presa de specialitate "bravul cavaler melancolic" sau "neobositul creator al synth-pop-ului dansabil", Jay-Jay Johanson a debutat cu albumul "Whiskey", în 1996. Succesul imediat al albumului, caracterizat prin voci jazzy şi aranjamente de "film noir", i-a asigurat lui Jay-Jay primul turneu internaţional din carieră.

Discografia artistului cuprinde până în prezent şapte albume, vândute în peste un milion de exemplare, în mai mult de 35 de ţări, iar turneele sale au inclus teritorii precum Statele Unite, Canada, Brazilia, China, Franţa, Germania, Spania şi Rusia.

Concertul de la Bucureşti va cuprinde atât piese noi, incluse pe cel mai recent album al său, "Self-Portrait" (2008), cât şi hituri consacrate de pe materialele precedente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici