COOLTURA de WEEKEND: Concertul anului 2016: Rihanna în Bucureşti. Summer Well şi Târg de Sfânta Maria

În acest weekend Rihanna, prinţesa pop rhythm & blues concertează la Bucureşti. Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Rihanna a ajuns un idol al noii generaţii. În rest, aveţi festivalul Summer Well şi Târgul de Sfânta Maria la Muzeul Ţăranului Român.

3532 afișări
Imaginea articolului COOLTURA de WEEKEND: Concertul anului 2016: Rihanna în Bucureşti. Summer Well şi Târg de Sfânta Maria

COOLTURA de WEEKEND: Concertul anului 2016: Rihanna în Bucureşti. Summer Well şi Târg de Sfânta Maria

Anunţ: Guvernul României a aprobat în şedinţa de miercuri Hotărârea de Guvern privind declararea zilei în care va fi înmormântată Regina Ana, 13 august, zi de doliu naţional pe teritoriul României. Toţi cei care doresc să depună flori şi să aduca un ultim omagiu Reginei Ana o pot face la Sala Tronului de la Palatul Regal vineri, 12 august, în intervalul orar 08:00 – 22:00.

Recomandările Mediafax pentru acest weekend sunt:

CONCERT RIHANNA, Piaţa Constituţiei, 14 august

Superstarul mondial RIHANNA, desemnată ca fiind prinţesa pop/rhythm & blues, va concerta în premieră în România pe data de 14 august 2016.

Evenimentul este organizat de către Marcel Avram, East European Production, sub egida D&D East Entertainment.

Concertul anului 2016 în România va avea loc în Piaţa Constituţiei şi face parte din The Anti World Tour 2016, turneu ce a început în toamna anului trecut în America şi care continuă şi pe parcursul acestui an.

Cu peste 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală, Rihanna a ajuns un idol al noii generaţii, dar şi un artist de renume mondial. Până în acest moment a lansat şapte albume în şapte ani, iar 13 dintre single-uri au ajuns number one. A câştigat opt premii Grammy şi a ajuns cea mai vizionată artistă pe Vevo/You Tube – cu 7 milioane de accesări.

Mai mult, este considerată şi cea mai “prietenoasă“ artistă pe Facebook – cu peste 81 de milioane de prieteni.

Pe lângă activitatea de muzician, Rihanna este şi un idol al modei, lansând de-a lungul anilor şase parfumuri, două colecţii de îmbrăcăminte Armani şi patru colecţii de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam şi liderul de campanie Secret Garden pentru Dior.

Rihanna va prezenta la Bucureşti noul său album numit Anti, o producţie 2016, iar din repertoriu nu vor lipsi nici mega hiturile Umbrella, Rude Boy, Four Five Seconds şi We Found Love.
Astfel, publicul va avea parte de un show cu totul deosebit din partea acestei artiste care a cucerit întreaga planetă, iar prezenţa ei, în premieră în România, va fi un moment de neuitat de către fani.

Preturi bilete concert RIHANNA, 14 august 2016:
Early Bird 1: 151.20 lei
Early Bird 2: 172.80 lei
General Access: 194.40 lei
Golden Circle: 464.40 lei
Diamond Circle: 572.40 lei
Tribune: 648.00 lei

Preturi bilete 3 concerte: RIHANNA 14 August + ZUTOPIA (STEVE AOKI 15 August si SIA 17 August)

Early Bird: 210.6 lei
General Acces: 270 lei
Golden Circle: 518.40 lei
Diamond Circle: 702.00 lei
Tribune: 712.80 lei

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului

FESTIVALUL SUMMER WELL, între 13-14 august, Buftea

A şasea ediţie Summer Well, ca de obicei, în al doilea weekend din august: 13 – 14 August 2016
Super Line-up: The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma şi HÆLOS.

Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropiere de Piaţa Victoriei), începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 04:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute. Doritorii vor putea ajunge la Summer Well şi cu maşinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca. În Buftea există spaţii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Ştirbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu maşinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Mai multe detalii despre Festivalul Summer Well pe site-ul oficial.

TÂRG de Sfânta Maria la Muzeul Naţional al Ţăranului Român. Intrarea Liberă

Piaţa Ţărănească şi Meşter(Eşti)! vă invită de vineri până duminică la Târgul de Sfânta Maria, din 12 până în 14 august, între orele 10,00 si 18,00 în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din Intrarea Monetăriei nr. 3. Şi-au anunţat prezenţa meşteri şi artizani din toate zonele ţării: ţesătoare, iconari, cusătorese, negustori cu mobilier şi unelte ţărăneşti, dar şi tineri artişti cu bijuterii, obiecte casnice şi de decor, vestimentaţie pictată manual, sticlă pictată, jucării, ceramică şi obiecte decorative. Negustori din toată ţara vor fi prezenţi cu ţesături, mobilier, ceramică şi alte obiecte ţărăneşti din toate zonele ţării, dar şi cu obiecte din perioada interbelică: cărţi, patefoane, porţelanuri, bronzuri, bijuterii. Ca de obicei, puteţi târgui fel de fel de bunăţăti: legume proaspete, turtă dulce şi covrigi, păjituri tradiţionale din Maramureş, plăcinte domneşti, miere şi produse apicole, ţuică bio de la Cuca, dulceţuri şi siropuri naturale de la Tărtăşeşti, vinuri de la Panciu. Gospodine pricepute din Dâmboviţa vor pregăti la ceaun: ciorbă de fasole cu afumătură, ciolan fiert în vin, varză călită cu cârnaţi, sarmale, legume şi ciuperci la grătar, lipie coaptă. Intrarea este liberă!

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici