Crina Semciuc este muza lui Horaţiu Mălăele în "Funeralii fericite" - FOTO

Crina Semciuc, interpreta rolului principal feminin din cea mai recentă comedie semnată de Horaţiu Mălăele, va străluci pe marile ecrane româneşti din 7 iunie, odată cu premiera filmului "Funeralii fericite".

339 afișări
Imaginea articolului Crina Semciuc este muza lui Horaţiu Mălăele în "Funeralii fericite" - FOTO

Crina Semciuc (Imagine: MediaPro Distribution)

Prima opţiune a lui Horaţiu Mălăele pentru acest rol a fost Crina Semciuc, alături de care cineastul lucrase în trecut la piesa "Leonce şi Lena", jucată la Teatrul de Comedie din Bucureşti. Din fericire, tot Crina a fost şi ultima opţiune, informează un comunicat remis MEDIAFAX de MediaPro Distribution.

Unul dintre cele mai controversate aspecte care vizau acest rol a fost renunţarea la păr. Chiar dacă, în primele zile de filmare, Crina chiar n-a înţeles de ce a trebuit să se tundă "zero" în condiţiile în care purta tot timpul pe cap nişte turbane sofisticate, create special pentru ea de Maria Miu, în cele din urmă şi-a dat seama de ce a trebuit să-şi sacrifice părul.

"Practic, pentru «Funeralii fericite» am renunţat la păr pentru a doua oară. Mi-a fost foarte uşor să iau decizia de a mă tunde din nou, deşi îmi crescuse deja părul aproximativ 10 centimetri. În «Funeralii fericite» a fost nevoie de mine tunsă la zero pentru un singur moment-cheie. Personajul meu s-a vrut a fi unul abstract, iar, după acel moment-cheie, publicul va înţelege exact cine sunt şi ce importanţă am pentru Lionel", a spus aceasta.

"Funeralii fericite" relatează povestea lui Lionel (Horaţiu Mălăele), un român reîntors din Franţa, unde a lucrat în construcţii, care luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma "La imigrantul fericit", Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceştia ajung lângă un teren viran, unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

Alături de Horaţiu Mălăele, Crina Semciuc va putea fi urmărită într-un rol fermecător şi enigmatic în comedia "Funeralii fericite", un film distribuit de MediaPro Distribution, din 7 iunie, în cinematografele din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici