Cu UGG-uri la nuntă. Ai purta asemenea încăltări când eşti mireasă? - FOTO

Visul oricărei mirese este ca la nunta ei să atragă privirile tuturor invitaţilor. Cu siguranţă acesta va fi efectul obţinut dacă vor alege să poarte în picioare UGG-uri, însă nu se ştie şi cât de pozitive vor fi remarcile la adresa ei.

1489 afișări
Imaginea articolului Cu UGG-uri la nuntă. Ai purta asemenea încăltări când eşti mireasă? - FOTO

Cu UGG-uri la nuntă. Ai purta asemenea încăltări când eşti mireasă?

Compania Ugg Australia a avut ideea să lanseze pe piaţă încălţăminte doar pentru mirese. Linia de UGG-uri "I Do" ar putea reprezenta un nou curent printre mirese, dar lansarea nu a fost una care să încurajeze evoluţia pe piaţă.

Cele trei perechi de UGG-uri, care vin la pachet pentru fiecare mireasă, sunt menite să ofere confort celei care se căsătoreşte, dar nu se ştie şi cât stil va avea aceasta.

Lansarea produsului a fost sortită eşecului, mulţi utilizatori pe Twitter doar amuzându-se pe seama încălţărilor. "Cea mai proastă ştire pe care am auzit-o în viaţa mea", a scris unul dintre aceştia, în timp ce altul a notat amuzat: "E cam târziu pentru o păcăleală de 1 Aprilie".

Chiar şi site-urile speciale pentru mirese le-au sfătuit pe acestea să nu cumva să se încalţe cu UGG-uri la propria nuntă.

Până acum, nicio vedetă nu a fost văzută purtând UGG-uri la o nuntă, dar pe platoul de filmare, când interpretau un rol în care se măritau, Kim Cattral şi Elizabeth Tan au fost surprinse purtând astfel de încălţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici