Cum să deosebeşti cvadrupleţi. Soluţia ingenioasă a unei familii chineze - VIDEO AMUZANT

Este o provocare să deosebeşti tripleţi sau chiar şi gemeni, dar ce te faci când te confrunţi cu cvadrupleţi. O familie chineză a găsit soluţia la această dilemă.

3645 afișări
Imaginea articolului Cum să deosebeşti cvadrupleţi. Soluţia ingenioasă a unei familii chineze - VIDEO AMUZANT

Cum să deosebeşti cvadrupleţi. Soluţia ingenioasă a unei familii chineze - VIDEO

Tan Chaoyun, din Shenzen, mama celor patru copii, a găsit soluţia perfectă pentru deosebirea propriilor fii. Fiecare copil are acum o freză care reprezintă un număr de la unu la patru.

Mama copiilor de şase ani a explicat că a apelat la această soluţie pentru ca profesorii şi colegii să nu mai aibă probleme în a-i deosebi.

"Copiii mei sunt identici, chiar şi pentru mine. Chiar şi acum, tatăl lor nu poate face nicio diferenţă. Câteodată îl pedepseşte pe al doilea pentru o faptă care a făcut-o primul", a spus Tan Chaoyun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici