Dave Grohl, spitalizat din cauza consumului excesiv de cafea - VIDEO

Dave Grohl, solistul trupei Foo Fighters, a fost spitalizat în urmă cu câteva zile, deoarece a băut prea multă cafea în timpul sesiunii de înregistrări pentru noul album al formaţiei Them Crooked Vultures, din care acesta face parte în calitate de toboşar, informează nme.com.

46 afișări
Imaginea articolului Dave Grohl, spitalizat din cauza consumului excesiv de cafea - VIDEO

Dave Grohl, spitalizat din cauza consumului excesiv de cafea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Trupa Them Crooked Vultures, din care mai fac parte solistul Josh Homme - vocalul trupei Queens Of The Stone Age şi John Paul Jones - basistul trupei Led Zeppelin, a postat pe internet o înregistrare video în care explică în detalii amuzante dependenţa de cafea cu care se confruntă Dave Grohl.

În această înregistrare video, care conţine şi imagini cu membrii trupei din timpul sesiunilor de înregistrări pentru noul album, colegii lui Grohl au declarat: "La două săptămâni după filmarea acestor imagini, Dave a trebuit dus de urgenţă la medic, din cauza efectelor fizice nedorite pe care le prezenta în studio, provocate de excesul de cofeină. Serios, era destul de dement".

"De atunci însă, el a redus cantitatea zilnică din această delicioasă băutură fierbinte, la un nivel sănătos", se afirmă în acelaşi mesaj.

Albumul de debut al trupei Them Crooked Vultures, care are ca titlu numele grupului, a fost lansat în noiembrie 2009 şi a intrat direct pe locul al 12-lea în topul american Billboard 200.

Foo Fighters este o trupă rock americană înfiinţată în 1995, în Seattle, de solistul şi chitaristul Dave Grohl, fost toboşar în trupa Nirvana, după destrămarea acestui grup în 1994, cauzată de sinuciderea lui Kurt Cobain. Trupa îi are în componenţă pe Dave Grohl - voce, chitară, Nate Mendel - chitară bas, Taylor Hawkins - tobe şi Chris Shiflett - chitară. De-a lungul unei cariere de 15 ani, Foo Fighters a lansat şase albume de studio, dintre care trei au primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Toate cele şase albume Foo Fighters au fost, de altfel, nominalizate la premiile Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici