David Beckham ar fi încântat să mai aibă un copil

Fotbalistul echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a declarat într-un interviu acordat pentru o emisiune ce se va difuza la postul ITV1, că ar fi încântat să mai aibă un copil, după ce are deja trei băieţi şi o fetiţă.

321 afișări
Imaginea articolului David Beckham ar fi încântat să mai aibă un copil

David Beckham (Imagine: Arhiva Mediafax foto/AFP)

"Harper are şapte luni. Nu pot să mă uit la ea fără să mă emoţionez foarte tare. După trei băieţi, pur şi simplu presupui că vei avea încă unul, însă când ni s-a spus că este o fetiţă, a fost extraordinar. Ne-ar plăcea mult să avem al cincilea copil. Am putea avea încă un copil sau doi, nu se ştie. Încă nu ne gândim la asta, dar dacă se va întâmpla ar fi frumos. Suntem oameni ocupaţi şi ne bucurăm de cei patru copii pe care îi avem. Suntem norocoşi că avem patru copii sănătoşi", a spus Beckham, citat de Daily Mail.

David Beckham a precizat că atât lui cât şi soţiei sale Victoria le place să facă "lucruri normale" cu copiii lor în Los Angeles. "Îi ducem la şcoală, îi luăm de la şcoală. Îi ducem la taekwondo sau oriunde trebuie să meargă, avem tot felul de activităţi împreună cu ei. Vreau ca băieţii să îşi protejeze sora când va ajunge la vârsta la care va fi nevoie de asta. Cruz face taekwondo, Brooklyn box şi Romeo karate, astfel că vor fi cu toţii pregătiţi", a adăugat fotbalistul.

Beckham recunoaşte că uneori are probleme când se merge la meciurile de fotbal ale fiilor săi: "Mă uitam la copii jucând zilele trecute, era un meci chiar înaintea partidei lor. Erau copiii mai mici de la clubul lui Romeo şi la un moment dat s-a dat penalti. Copiii aveau şapte ani şi unul a fost eliminat. I-am spus arbitrului: «Fii serios, are şapte ani, nu poţi să îl elimini». S-a uitat la mine şi mi-a răspuns: «Ba pot». «Ei bine nu poţi, are şapte ani», am reacţionat eu. Iar el a venit la mine şi mi-a dat un cartonaş roşu. Mi-a spus să plec din parc. Pe bune. Poarta era destul de aproape şi am aşteptat acolo, revenind când a început meciul fiului meu".

David şi Victoria Beckham au trei fii, Brooklyn (12 ani), Romeo (9 ani) şi Cruz (6 ani) şi o fetiţă, Harper (şapte luni).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici