Video „De ce nu pot fi sexy la 71 de ani? Merg pe tocuri mai bine decât una de 20 de ani”. Povestea inspiraţională a unei dansatoare pentru care vârsta este doar un număr

  • Keiko face tot felul de sporturi, îi place să se machieze, să danseze şi este pasionată de modă.
  • „Dacă ai 71 de ani, nu trebuie să te ghemuieşti şi să mori”, spune dansatoarea.
9242 afișări
„Când spun cuiva că am 71 de ani, ori sunt şocaţi, ori nu mă cred, ori sunt surprinzi plăcuţi”, îşi începe Keiko povestea, care speră că îi va inspira pe cei care se simt „bătrâni” să-şi trăiască mai mult viaţa şi să nu mai creadă că vârsta îi defineşte.
 
Keiko are 71 de ani, trăieşte în Atlanta (SUA), face balet şi alte dansuri ce necesită flexibilitate şi forţă fizică. Şi se descurcă de minune.
 
Care este secretul ei? Multă mişcare şi voie bună. Koiko spune că niciodată nu s-a temut la gândul că a îmbătrâni. „Înainte mă gândeam că vârsta de 40 înseamnă „în vârstă”, dar când aproape am împlinit-o, nu m-am simţit deloc bătrână (...) Toată viaţa am făcut sport. Iubesc sportul şi dansul şi m-am antrenat mereu”. 
 
Keiko are o atitudine pozitivă şi poftă de viaţă. Crede în puterea sportului, a dansului şi a socializării. „Cu cât îţi mişti mai mult corpul, cu atât mai multă energie vei avea.  E vorba doar de mintea ta. Vreau să normalizez ideea că femeile pot îmbătrâni graţios”, mai spune Keiko.
 
Femeia spune că, în pandemie, îndată ce şi-a făcut cont pe TikTok (2021) a primit comentarii pline de ură, în special de la femei, care o judecau pentru cum arată (e prea în vârstă, prea slabă, prea sexy). Dar tot ea adaugă că nu îi pasă de jignirile primite, are încredere în ea şi în plus, nici nu o interesează atenţia sexului opus. „Nu caut atenţia bărbaţilor, unii sunt dezgustători”, povesteşte femeia.
 
Colegele sale de dans sunt mai tinere şi spun că învaţă multe de la ea. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici