De ce nu trebuie să bei niciodată cafea sau ceai atunci când zbori. Mărturiile unei stewardese: „sunt dezgustătoare”

  • Însoţitoarea de zbor Kat Kamalani a devenit virală pentru videoclipurile ei TikTok „din culise”.
  • Într-unul dintre acestea, stewardesa îşi roagă spectatorii să se ferească de băuturile care nu sunt la conservă sau îmbuteliate atunci când zboară.
9385 afișări
Imaginea articolului De ce nu trebuie să bei niciodată cafea sau ceai atunci când zbori. Mărturiile unei stewardese: „sunt dezgustătoare”

Sursa foto: Mediafax Foto

Kat Kamalani, în vârstă de 30 de ani, este o însoţitoare de zbor care a devenit virală datorită activităţii ei de pe TikTok. Recent, ea a lansat un alt video care face furori pe internet deoarece îndeamnă urmăritorii să bea doar băuturi la conservă sau îmbuteliate atunci când sunt în avion.

Intitulat „Nu mâncaţi aceste lucruri în avion”, videoclipul a fost vizionat până în prezent de peste 2 milioane de persoane.

„Regula numărul unu: nu consumaţi niciodată niciun lichid care nu este într-o cutie sau o sticlă”, a spus ea în videoclip, explicând că „acele rezervoare de apă nu sunt niciodată curăţate şi sunt dezgustătoare”.

Ea a mai subliniat că majoritatea însoţitorilor de bord beau rar cafea sau ceai în avioane, deoarece ambele sunt făcute cu aceeaşi apă fierbinte de la aparatele de cafea despre care a spus că „sunt curăţate rar dacă nu sunt sparte”. Mai mult decât atât, acestea sunt amplasate chiar lângă toalete.

Un studiu, realizat în 2019 de Hunter College NYC Food Policy Center de la Universitatea City din New York şi DietDetective.com, a analizat calitatea apei potabile de la 11 companii aeriene majore şi 12 regionale.

„Calitatea apei potabile variază în funcţie de compania aeriană şi, probabil, multe companii aeriene au furnizat pasagerilor apă nesănătoasă”, se arată în studiului citat de Insider.

Un „scor de sănătate a apei”, variind de la 5 (cel mai bun) şi 0 (cel mai rău), a fost acordat fiecărei companii aeriene pe baza a 10 criterii diferite, orice scor peste 3 indicând o apă potabilă relativ curată. Din nefericire, din cele 10 companii aeriene importante studiate, şapte au primit un scor sub 3.

 

@katkamalani Just promise me you won’t 🤢 #flightattendantlife #travelhacks #traveler #cleaninghacks #influencers #foodhack ♬ original sound - Kat Kamalani

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici