Dita von Teese a debutat în muzică: Starul burlesc, în rolul unei casnice din anii '50 - FOTO, VIDEO

Modelul şi dansatoarea Dita von Teese, considerată regina stilului burlesc şi cunoscută atât pentru senzualitatea pe care o afişează prin stilul vestimentar, cât şi pentru mariajul de un an cu Marilyn Manson, şi-a făcut debutul în muzică prin performanţa alături de trupa britanică Monarchy în noul lor videoclip.

4291 afișări
Imaginea articolului Dita von Teese a debutat în muzică: Starul burlesc, în rolul unei casnice din anii '50 - FOTO, VIDEO

Dita von Teese (Imagine: Hepta)

"Disintegration", cel mai recent videoclip al britanicilor din trupa Monarchy, începe cu o mare de femei dezbrăcate întinse pe jos, continuarea clipului arătând ceea ce se petrece în mintea senzualei dansatoare Dita von Teese.

În timp ce cântă pe fundalul unor acorduri electronice, von Teese dansează alături de doi bărbaţi mascaţi, devenind evident că femeia casnică din anii '50, interpretată de modelul de 41 de ani , se află în căutarea unei vieţi sexuale mai palpitante.

Scenele cu eroina în ipostaze domestice alături de un soţ şi de familie sunt amestecate cu moment din dormitor. În timp ce stă pe pat purtând o rochie neagră mulată, von Teese îşi descheie încet fermoarul, lăsând la vedere lenjeria sexy care include jartiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici