Doi fraţi care au PATRU copii împreună vor ca Germania să legalizeze INCESTUL

Un german care are patru copii cu sora lui şi care a susţinut că i-au fost încălcate drepturile atunci când a fost întemniţat pentru incest a pierdut procesul pe care îl deschisese la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

349 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi care au PATRU copii împreună vor ca Germania să legalizeze INCESTUL

Doi fraţi care au PATRU copii împreună vor ca Germania să legalizeze INCESTUL (Imagine: Bogdan Dinca/Arhiva Mediafax Foto)

Patrick Stuebing, originar din Leipzig, şi Susan Karolewski au argumentat că au dreptul la viaţa lor privată şi să formeze o familie şi că aceste drepturi le-au fost încălcate atunci când autorităţile germane au decis să-l condamne pe Steubing la 14 luni de închisoare, în 2005, scrie Daily Mail.

Bărbatul a apelat la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului pentru a-şi face dreptate, însă nu a obţinut câştig de cauză. Forul european a decis că Germania are dreptul de a interzice incestul.

Stuebing şi sora sa au patru copii împreună, dintre care doi s-au născut cu handicap. Susan Karolewski nu a fost condamnată, pentru că suferă la rândul ei de un handicap mental.

Patrick Stuebing îşi dorea ca legea să fie schimbată în Germania după modelul francez, turc sau japonez, unde incestul între adulţi care consimt să aibă o relaţie nu este incriminat.

Stuebing, născut în 1976, a fost dus la casa de copii la trei ani şi a fost adoptat patru ani mai târziu de o familie din Potsdam. Abia în anul 2000, după ce mama sa biologică a murit, el a luat legătura cu rudele de sânge şi a ajuns să aibă “o relaţie intensă” cu sora sa. Stuebing şi Karolewski, care consideră că dragostea lor nu este ceva anormal, au început să aibă relaţii sexuale la o lună după ce s-au cunoscut. În perioada 2001-2005, cei doi au avut patru copii, dintre care trei sunt acum în grija statului german.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a susţinut că bărbatul a fost condamnat, deoarece incestul poate fi incriminat "pentru a proteja căsnicia şi familia", adăugând în hotărâre că "relaţiile incestuase prezintă un risc crescut de naştere a unor copii cu handicap".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici