EVADARE în masă, în Alabama: 12 deţinuţi au fost capturaţi, dar un bărbat este căutat în continuare. Poliţia a solicitat oamenilor să rămână în case

Un deţinut american este căutat de poliţia americană după ce a reuşit să evadeze din închisoarea Walker County, în apropiere de oraşul Birmingham, din statul Alabama, informează Reuters.

277 afișări
Imaginea articolului EVADARE în masă, în Alabama: 12 deţinuţi au fost capturaţi, dar un bărbat este căutat în continuare. Poliţia a solicitat oamenilor să rămână în case

Deţinut, evadat în urma unei evadări în masă, căutat de poliţia din statul american Alabama

Deţinutul a evadat alături de alte 11 persoane, ce au fost mai târziu recapturate, o parte din acestea într-o parcare pentru tiruri de pe autostradă.

Brady Kilpatrick, deţinutul în vârstă de 24 de ani, se află în continuare în libertate. Acesta a fost arestat pentru posesie de droguri.

Poliţia din oraşul american Jasper, unde este situată închisoarea, au solicitat localnicilor să rămână în interiorul caselor.

Cei 12 deţinuţi ce au evadat erau bărbaţi cu vârste între 18 şi 30 de ani, închişi pentru mai multe acuzaţii, inclusiv furt, tentativă de crimă, violenţă domestică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici