Fanii "Twilight" campează la Los Angeles, cu câteva zile înainte de lansarea ultimului film din serie - VIDEO TRAILER

Zeci de fani ai francizei "Amurg/ Twilight" şi-au instalat corturile la Los Angeles joi, cu câteva zile înainte de premiera mondială a ultimului film din această serie cu vampiri, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II/ The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2".

609 afișări
Imaginea articolului Fanii "Twilight" campează la Los Angeles, cu câteva zile înainte de lansarea ultimului film din serie - VIDEO TRAILER

Fanii "Twilight" campează la Los Angeles, cu câteva zile înainte de lansarea ultimului film din serie - VIDEO TRAILER (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Circa 2.200 de fani din lumea întreagă s-au înregistrat pentru a campa într-o piaţă din faţa unui cinematograf din Los Angeles, au anunţat reprezentanţii studiourilor Summit Entertainment.

Fanii - cei mai mulţi dintre ei fiind femei tinere - vor avea garantat accesul la cele mai bune locuri din acea piaţă, pentru a putea să îi vadă în direct pe Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner păşind pe covorul roşu pe 12 noiembrie, când va avea premiera filmul "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II".

Compania Summit Entertainment organizează o serie de evenimente speciale pe parcursul celor cinci zile de aşteptare până la premieră. Printre aceste activităţi se numără proiecţia precedentelor patru filme din franciză, apariţii-surpriză ale unora dintre actorii din distribuţie, dar şi exerciţii fizice cu tematică "Twilight".

"Am considerat că aceasta este o şansă unică în viaţă pentru unii dintre noi. Acesta va fi ultimul film. Nu vom mai avea şansa de a face din nou asta şi am dorit să ne petrecem timpul aici, alături de unii dintre prietenii noştri, în aşteptarea lansării ultimului film", a declarat Bri-Anne Glover, pentru Reuters Television, în timp ce îşi instala cortul, joi.

"Îmi place «Breaking Dawn», pentru că filmul reflectă perioada în care mă aflu şi eu în viaţa mea. Am un soţ, am copii, iar acum mergem mai departe şi avem o viaţă fericită, la fel ca Edward, Jacob şi Bella", a declarat o altă admiratoare a francizei, Eryka Bradford.

În ultimul film din franciza "Twilight", fericirea tinerilor căsătoriţi Bella Swan (Kristen Stewart) şi Edward Cullen (Robert Pattinson) este ameninţată de întrunirea unui clan străvechi de vampiri.

Franciza "Twilight" are la bază romanele scriitoarei Stephenie Meyer, care au fost traduse în 37 limbi şi s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici