Fondatoarea unui iubit lanţ de îmbrăcăminte pentru femei a fost în trecut iubita unui TRAFICANT de arme

Jill Dodd este acum o femeie de afaceri de succes, după ce a fondat unul dintre cele mai iubite lanţuri de îmbrăcăminte pentru femei. Cu toate acestea, după cum a relatat ea, în tinereţe a fost iubita unui cunoscut dealer de arme, Adnan Khashoggi, scrie Business Magazin.

542 afișări
Imaginea articolului Fondatoarea unui iubit lanţ de îmbrăcăminte pentru femei a fost în trecut iubita unui TRAFICANT de arme

Fondatoarea unui iubit lanţ de îmbrăcăminte pentru femei a fost în trecut iubita unui TRAFICANT de arme

Jill Dodd este astăzi o femeie de afaceri de succes şi fondatoare a mărcii internaţionale de îmbrăcăminte Roxy. Însă, după cum povesteşte ea însăşi, la începutul anilor 1980 era doar o tânără naivă, care a petrecut la Cannes cu prietenii, când a întâlnit un domn scund, aproape chel şi uşor supraponderal. Mai târziu, ar fi aflat că omul era miliardar şi cunoscutul dealer de arme Adnan Khashoggi, iar ea avea să devină „soţia lui de plăceri”, arată Daily Mail.

Dodd spune că s-a îndrăgostit de Khashoggi, care era cu 24 de ani mai în vârstă, iar acesta obişnuia să o răsfeţe cu numeroase cadouri scumpe, de la diamante la coliere din aur. Un singur inconvenient exista,  trebuit să-şi împartă noul iubit cu restul haremului.  Khashoggi a câştigat o notorietate internaţională pentru rolul său în afacerea Iran-Contra, unde a acţionat ca intermediar în schimbul de arme şi prizonieri.

Noua sa  soţie de plăceri şi  o altă fată, pe nume Sabine, s-au mutat la scurt timp după întâlnirea celor doi la reşedinţa sa din Marbella, Spania. Dodd a aflat mai târziu că Sabine era, de asemenea,  una dintre soţiile lui de plăceri.  Deşi la început şi-a acceptat statutul, pe măsură ce lunile treceau  Dodd începea să se simtă din ce în ce mai puţin importantă pentru Khashoggi, care, spune ea, era mereu înconjurat de femei.

CITEŞTE CONTINUAREA PE BUSINESS MAGAZIN

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici