GALERIE FOTO Cum arată cel mai evoluat model Dacia Duster 2018

Marţi a apărut ştirea cu fabrica de la Mioveni care îşi adaptează linia de producţie pentru noul model Dacia Duster 2018. Acum, în presă au apărut primele imagini cu automobilul în teste, scrie Promotor..

3821 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Cum arată cel mai evoluat model Dacia Duster 2018

GALERIE FOTO Cum arată cel mai evoluat model Dacia Duster 2018

Camuflajul nu ne lasă să tragem concluzii foarte multe, însă avem certitudinea că noua generaţie e gata de lansare şi vânzare. Logic, Dacia ar trebui să lanseze maşina la Salonul Auto de la Frankfurt, în toamnă. Imediat ar trebui să înceapă şi vânzarea modelelor produse în România.

VEZI PE PROMOTOR GALERIA FOTO CU DACIA DUSTER 2018

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici