Fondatorul Untold dezvăluie de ce a renunţat la partea sa din firmă, deşi a investit cel mai mult: Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine

În urmă cu un an, fondatorul Untold lua prin surprindere pe toată lumea când renunţa la partea lui din firmă pentru doar 540 lei. La vremea respectivă au circulat tot felul de speculaţii, dar adevărul l-a dezvăluit acum, pe contul său de Facebook, chiar Sorin Gadola, fiul milionarului clujean, Ştefan Gadola.

7086 afișări
Imaginea articolului Fondatorul Untold dezvăluie de ce a renunţat la partea sa din firmă, deşi a investit cel mai mult: Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine

Fondatorul Untold dezvăluie de ce a renunţat la partea sa din firmă, deşi investit cel mai mult: Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine

„De regula pe fb si-n viata, incerc sa ma cenzurez si sa deranjez cat mai putin, dar in acelasi timp incerc sa transmit un #mesaj in care eu cred. Asadar urmatoarea expunere de informatii, multe, are de a face mai mult cu experienta mea si nu are nimic de a face cu acuzatii sau atacuri la persoane ori situatii sau sisteme.

Este vorba despre experienta mea, fiecare alege sa creada sau nu, este vorba despre sanatate si nu in ultimul rand este vorba despre limitele pe care le-am atins in foarte multe incercari de a-mi rezolva sanatatea cu un buget considerabil.

De circa acum 7-8 ani am inceput sa experimentez niste dureri in tot corpul. Un fel de dureri interne, adica nu se manifestau in exterior. La inceput erau suportabile.. dar dupa un timp au ajuns sa-mi afecteze viata intr-un mod destul de crunt. Cum? Pai aceste dureri au inceput sa imi afecteze sistemul digestiv, absortia mineralelor si a vitaminelor, durerile s-au extins in ligamente, dureri de oase, dureri de colon, dureri de stomac, migrene (cu tot cu greturi si voma), mi-a fost afectata foarte tare energia si dupa cum ziceam, nu in ultimul rand personalitatea.. viata.

Asadar a inceput o calatorie in cautarea solutiilor medicale, iar in aproximativ 5-6 ani s-au incercat urmatoarele pe mine:

– medicamente de cap (printre diagnosticuri era si ipohondria)

– medicamente pentru sistemul digestiv

– medicamente pentru colon

– o gramada de minerale si vitamine cu concentratii imense (care oricum in mare parte nu se mai absorbeau, slabeam incotinuu)

– medicamente pentru alergii

– alte medicamente pentru stadii finale. De unde stiu ca primeam medicamente pentru stadii finale? terminale? ca rugam pe cineva sa-mi ia medicamentele ca sa nu fiu recunoscut ca Clujul e mic si nu ma ajutau parerilor tuturor despre ceva ce nici eu sau doctorii nu stiau ce am. Acel cineva venea inapoi plangand si ma intreba ce am, ce am patit ca farmacistele, dupa ce eliberau medicamentele pe prescriptie, i-au pus intrebari de genul „cat i-au dat doctorii sa mai traiasca si ce varsta are”

Concluzia, in astia 5 ani ar fi ca mi s-au prescris foarte multe medicamente, am investit foarte multi bani, am urmat tratamente cat se poate de intense si de puternice prin tot ce inseamna clinici si spitale din Romania, Austria, Germania.

Degeaba va scriu cati bani am investit in circa astia 5 ani ca nu ma veti crede, e o suma enorm de mare, evident am fost finantat de parinti, si uite asa am aflat: cu toti banii din lume nu mai pot face nimic pt mine.

Cum am aflat asta? ..."

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici