FOTO Povestea tragică a poliţistului ucis în atacul terorist de la Paris: Venise să îşi ia de rămas bun de la colegi

Xavier Jugele, poliţistul ucis în atacul terorist de pe Champs-Elysees venise să îşi ia rămas bun cu colegi, deoarece urma să fie transferat în cadrul Poliţiei Judiciare, relatează The New York Times.

2128 afișări
Imaginea articolului FOTO Povestea tragică a poliţistului ucis în atacul terorist de la Paris: Venise să îşi ia de rămas bun de la colegi

Povestea tragică a poliţiştului ucis în atacul terorist de la Paris: Venise să îşi ia de rămas bun de la colegi

Tânărul, de 37 de ani, a militat pentru stoparea terorismului la evenimentul de redeschidere a sălii Bataclan de anul trecut. 

El a fost împuşcat în cap chiar în momentul în care teroristul Karim Cheurfi, cu doi ani mai în vârstă decât el, a început să tragă în poliţiştii de pe Champs-Elysees în seara zilei de joi, în jurul orei 21:00, scrie Gândul.

Dincolo de misiunea pe care o avea prin natura meseriei sale, angajându-se să apere cetăţenii Parisului, Xavier era un apărător al drepturilor homosexualilor, lansând un protest în 2014, atunci când, înainte de Jocurile Olimpice de la Soci, autorităţile au interzis „propaganda homosexuală” în Rusia.

Se pare că Xavier a participat, de asemenea, în misiunea de ajutorare a poliţiştilor greci în perioada în care valurile de imigranţi luau cu asalt peninsula prin apele Mării Egee cu dorinţa de a ajunge în vestul Europei.

Citeşte continuarea articolului în Gândul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici