FOTO VIDEO Reprezentanţii României la Eurovison, ţinta ironiilor pe internet. Momentul care a fost taxat de o lume întreagă

Ilinca şi Alex, reprezentanţii României la Eurovision 2017, s-au făcut remarcaţi cu piesa lor plină de energie, reuşind să câştige votul publicului, drept dovadă stând poziţia a 7-a pe care s-au plasat, sâmbătă, în finala concursului. Cu toate acestea, tinerii au devenit ţinta ironiilor pe internet, după ce Alex şi-a manifestat simpatia faţă de colega lui de scenă, în văzul tuturor, potrivit Daily Mail.

5513 afișări
Imaginea articolului FOTO VIDEO Reprezentanţii României la Eurovison, ţinta ironiilor pe internet. Momentul care a fost taxat de o lume întreagă

Reprezentanţii României la Eurovison, ţinta ironiilor pe internet. Momentul care a fost taxat de o lume întreagă

Momentul sărutului dintre cei doi, de la finalul prestaţiei de sâmbătă, a creat o adevărat vâlvă pe internet. Astfel, fanii au împânzit social media cu imagini, meme-uri şi gif-uri avându-i în prim plan pe Ilinca şi pe Alex, fiecare postare fiind însoţită de o descriere amuzantă, scrie Daily Mail.

"Aplauze pentru România, care a distrus iremediabil melodia lor , cu cel mai ciudat sărut pe obraz”, a scris un utilizator.

"Reprezentanta României nu era pregătită pentru acest sărut # Eurovision”.

 

 

"Când încerci să faci yodeling, dar Alex din România are alte idei # Eurovision”.

”Cel mai bun cântec ... cine ştie. Cel mai ciudat şi incomod sărut - sigur Romania! #Eurovision.“

Un altul a adăugat: "România a fost epică, sărutul eşuat de la final a fost cireaşa de pe tort # Eurovision ", în timp ce un alt spectator a comentat:" Fată tipică. Singura modalitate de al o face să tacă este să-i dai un sărut. România, te iubim cu adevărat”.

”Acel moment în care eşti în club şi cel mai ciudat băiat se dă la tine”, a scris un utilizator.

Cu toate acestea, cei mai mulţi nu au fost deranjaţi de sărut şi au susţinut România până la capăt, unii spectatori considerând că tinerii meritau să câştige, în detrimentul lui Salvador Sobral.

 

 

Concursul EUROVISION 2017 a fost câştigat de Portugalia reprezentantă de cântăreţul Salvador Sobral cu melodia „Amar Pelos Dois”. România, reprezentată de Ilinca şi Alex Florea, cu melodia „Yodel It!”, s-a clasat pe locul 7, obţinând un scor mare din partea publicului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici