Fotografii inedite cu Barack Obama. Imaginile nemaivăzute cu preşedintele american - GALERIE FOTO

Casa Albă a decis să facă publice o serie de fotografii nemaivăzute până acum, al căror protagonist este preşedintele american Barack Obama, alături de familia sa.

3600 afișări
Imaginea articolului Fotografii inedite cu Barack Obama. Imaginile nemaivăzute cu preşedintele american - GALERIE FOTO

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotografiile au fost făcute pe parcursul lunii septembrie şi nu au mai fost publicate până acum. În majoritatea imaginilor alături de preşedintele Barack Obama pot fi văzute figuri importante din administraţia sau lumea politică americană precum: Hillary Clinton, Michelle Obama sau Joe Biden, scrie Daily Mail.

De asemenea, fotografiile înfăţişează momente de relaxare în care Obama glumeşte cu colegii din cabinetul său ori participă la evenimente în care are contact direct cu cetăţeni americani.

VEZI GALERIA FOTO

Totodată, preşedintele SUA a fost imortalizat alături de David Letterman în timpul unei emisiuni din 18 septembrie, în care moderatorul TV arată camerelor o imagine cu Obama în timp ce este îmbrăţişat de un cetăţean într-un restaurant

Într-o altă imagine, Obama salută un grup de copii care vizitează Casa Albă, în timp ce unul dintre aceştia îl ia în braţe pe politicianul american.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici