Frumoase, celebre şi sexy, chiar dacă au trecut de 40 de ani - GALERIE FOTO

Sharon Stone, Cindy Crawford, Madonna sau Michelle Pfeiffer se numără printre vedetele care continuă să fie frumoase, sexy şi celebre chiar dacă au trecut de vârsta de 40 de ani.

637 afișări
Imaginea articolului Frumoase, celebre şi sexy, chiar dacă au trecut de 40 de ani - GALERIE FOTO

Cindy Crawford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La începutul anului, reprezentanţii postului de televiziune american NBC anunţau că actriţa Sharon Stone urmează să apară în patru episoade ale popularului serial de televiziune "Law & Order: Special Victims Unit/ Lege şi ordine: Brigada specială".

Sharon Stone, în vârstă de 51 de ani, devenită celebră graţie partiturilor din "Instinct primar" şi "Casino", va interpreta în acest serial rolul unei foste poliţiste devenite procuror, care va colabora cu o echipă de inspectori de poliţie pentru a investiga mai multe crime cu implicaţii sexuale.

Postul NBC nu a comunicat deocamdată datele la care vor fi difuzate cele patru episoade în care va juca Sharon Stone.

În luna octombrie a anului trecut, Kim Catrall, starul filmului "Sex and the City/ Totul despre sex", unde interpretează rolul Samanthei, anunţa că revine pe scena de teatru londoneză, ea urmând să joace un rol într-o comedie de Noel Coward, "Private Lies", în regia celebrului Richard Eyre.

Cattrall, născută în Marea Britanie în 1956, s-a bucurat de critici pozitive după debutul său pe West End din 2005, în piesa "Whose Life Is It Anyway?".

Anul trecut, actriţa a filmat pentru "Sex and the City 2", în New York, alături de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis.

În urmă cu câteva luni, Elizabeth Hurley, născută în 1965, declara că că ea şi soţul său, Arun Nayer, îşi doresc un al doilea copil, însă Damian, fiul actriţei, în vârstă de şapte ani, nu vrea să aibă alţi fraţi. De asemenea, Elizabeth Hurley a mărturisit că a înlocuit vinul ei preferat cu votca, pentru că are probleme cu stomacul.

Hurley a avut o relaţie de 13 ani cu Hugh Grant, care s-a terminat în 2000, după o întâlnire foarte mediatizată a acestuia cu o prostituată. Doi ani mai târziu, Elisabeth Hurley l-a născut pe Damian, rod al relaţiei ei cu producătorul american Steve Bing. Elizabeth Hurley l-a cunoscut pe Nayar la puţin timp după ce s-a născut fiul ei, iar cei doi s-au căsătorit în 2007.

Anul acesta, pe 1 februarie, publicaţia Daily Mail scria că fostul top model Cindy Crawford, în vârstă de 43 de ani, care a renunţat la podiumurile de modă în 2000, în favoarea familiei, este protagonista unui pictorial sexy în cel mai recent număr al ediţiei britanice a revistei Harper's Bazaar.

Au trecut 25 de ani - şi mai mult de 1.000 de apariţii pe copertele revistelor de modă - de când Cindy Crawford s-a lansat pe podium. La 43 de ani, fostul top model, considerată de mulţi una dintre cele mai frumoase femei din lume, demonstrează că şi-a păstrat intactă atractivitatea care a făcut-o celebră.

La începutul acestui an ea a pozat pentru revista Harper's Bazaar, îmbrăcată în ţinute negre, extrem de senzuale. Cindy Crawford s-a declarat împotriva chirurgiei estetice, motivând că acestea fac femeile să pară artificiale.

La sfârşitul lunii ianuarie actriţa americană Demi Moore, născută în 1962, a lipsit de la gala Globurilor de Aur pentru că îi stătea rău părul. În timp ce soţul său, actorul Ashton Kutcher, a participat la gala Globurilor de Aur, prezentând chiar un premiu, Demi Moore a rămas acasă, acuzând o stare de indispoziţie, în concordanţă cu vremea ploioasă din acea seară.

"Mă simt rău şi părul meu are o zi proastă", a scris Demi Moore pe Twitter.

Acest lucru însă nu a împiedicat-o să urmărească ceremonia la televizor şi să îl vadă pe Ashton Kutcher decernând Globul de Aur la categoria "cel mai bun actor într-un serial de televiziune - comedie", alături de actriţa Jennifer Garner.

În 2008, Elle Macpherson, născută în 1963, a fost desemnată cel mai tare model din istorie. Supermodelul şi-a păstrat tonusul excelent şi încă îşi respectă titulatura de "The Body" (Corpul).

Elle s-a remarcat în lumea modei încă din anii '80. De atunci, a prezentat ţinute ale celor mai mari firme din lume: Versace, Dior, Prada. Pe lângă modelling, Macpherson a încercat şi actoria. Ea apărut în filmul "Sirens", alături de Hugh Grant, şi în cunoscutul serial de comedie, "Friends".

La scurt timp după despărţirea de Jesus Luz, Madonna şi-a găsit un nou iubit. Se numeşte Jon Kortajarena, are 24 de ani şi este model şi actor.

Madonna şi Jon Kortajarena s-au întâlnit la New York, la premiera filmului "A

Single Man" în care

Jon interpretează un rol. După premiera filmului, cei doi au mers împreună la cină, fiind însoţiţi, totusi, de câţiva prieteni.

Madonna şi iubitul ei, modelul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 23 de ani, s-au despărţit, din cauza diferenţei de vârstă de 28 de ani dintre ei, dar şi a absenţei intereselor comune.

Una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, fostă regină a frumuseţii, Michelle Pfeiffer, născută în 1958, a renunţat pentru o perioadă la cariera de actriţă şi s-a concentrat asupra familiei.

În 2007, actriţa nominalizată de trei ori la premiile Oscar s-a întors pe marile ecrane după o absenţă de cinci ani, cu două roluri.

Primul este cel din "Hairspray", un musical a cărui acţiune are loc în anii '50, în care celebra actriţă joacă alături de John Travolta, iar al doilea rol este cel din "Stardust", un film fantastic în care joacă alături de Robert de Niro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici