GALERIE FOTO | Celebrităţi fără machiaj. Cum arată marile vedete când nu sunt în lumina reflectoarelor

Celebritatea aduce cu sine şi un mare inconvenient, nu poţi să ieşi din casă fără a acorda o atenţie sporită aspectului exterior, pentru că imaginea este ce care vinde.

3411 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Celebrităţi fără machiaj. Cum arată marile vedete când nu sunt în lumina reflectoarelor

GALERIE FOTO | Celebrităţi fără machiaj. Cum arată vedetele când nu sunt în lumina reflectoarelor

Drept urmare, multe dintre vedete acordă mult timp şi resurse financiare generoase ca să arate bine, iar atunci când sunt surprinse fără machiaj diferenţele sunt ca de la cer la pământ. 

1. Adele

 

2. Beyonce

 

3. Lady Gaga

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici