GALERIE FOTO | Cum arată soţia lui Wolverine

Cine este şi cum arată nevasta lui Wolverine. O să aveţi o surpriză!

1448 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Cum arată soţia lui Wolverine

GALERIE FOTO | Cum arată soţia lui Wolverine

Deborra-Lee Furness a stat alături de Hugh Jackman în ultimii 20 de ani - dar este mai mult decât soţia unui actor faimos.

Actriţa din Australia este actriţă, producătoare şi derulează numeroase campanii pro-adopţie. Nu sunt de neglijat nici numeroasele sale acţiuni caritabile, scrie Business Magazin.

Deborra-Lee Furness s-a născut în Perth, Australia pe 30 noiembrie 1955, fiind cu 13 ani mai în vârstă decât Hugh Jackman. Ea a crescut în Melbourne şi a urmat cursurile Academiei Americane de Arte Dramatice din New York, absolvind la începutul anilor '80.

Cei doi s-au cunoscut în 1995 pe platourile de filmare a serialului australian Corelli şi s-au căsătorit un an mai târziu.

VEZI AICI GALERIA FOTO

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici