GALERIE FOTO Cum se ţin de mână un preşedinte şi o Primă Doamnă

Vizitele oficiale ale lui Donald Trump din această săptămână au stârnit numeroase controverse, iar gesturile lipsite de tandreţe dintre cuplul prezidenţial au ţinut de multe ori prima pagină a ziarelor. Fostul fotograf de la Casa Albă din timpul mandatelor lui Obama a publicat o imagine care arată cum ar trebui să se ţină de mână un cuplu prezidenţial.

3964 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Cum se ţin de mână un preşedinte şi o Primă Doamnă

Cum se ţin de mână un preşedinte şi o Primă Doamnă

Pete Souza, fostul fotograf oficial de la Casa Albă în timpul celor două mandate ale lui Barack Obama, a distribuit pe contul personal de Twitter o imagine cu Barack şi Michelle Obama din 2015, de la un eveniment din Selma, Alabama.

”Mă tot învârteam pe acolo, încercând să surprind câteva imagini din culisele evenimentului care marca împlinirea a 50 de ani de la abolirea sclaviei şi de la marşul pentru drepturile civile de la Selma la Montgomery”, a povestit Souza. ”Când mi-am întors privirile spre scenă, am văzut că preşedintele şi Prima Doamnă se ţineau de mână în timp ce ascultau discursul lui John Lewis. Am reuşit să fac câteva fotografii înainte ca cei doi să înceapă să aplaude”, a adăugat fotograful.

VEZI AICI GALERIA FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici