George Clooney: Soţia mea m-a forţat să fac o triere a prietenilor

Actorul american George Clooney a declarat într-un interviu pentru publicaţia Closer că soţia sa, Amal Clooney, l-a obligat să facă o triere a prietenilor săi şi astfel a renunţat la peste zece amici.

3045 afișări
Imaginea articolului George Clooney: Soţia mea m-a forţat să fac o triere a prietenilor

George Clooney: Soţia mea m-a forţat să fac o triere a prietenilor

La 56 de ani, Clooney a declarat că "a depăşit vârsta când putea să joace rolul de playboy".

Starul american a mai spus că nici el nu se vedea căsătorit şi tată de familie. "Numai gândindu-mă că, în prezent, sunt căsătorit şi am doi copii, am impresia că mă aflu în a patra dimensiune. De ceva vreme, am impresia că sunt primul om care a păşit pe Marte", a spus acesta.

Clooney a declarat că s-a schimbat mult de când a întâlnit-o pe actuala sa soţie, Amal, pentru că şi-a dorit mult ca acesteia să îi placă de el, în condiţiile în care "este atât de bună în toate domeniile".

Printre schimbările din viaţa actorului se numără şi faptul că a făcut o triere a prietenilor, care, în opinia soţiei, "nu erau foarte frecventabili", "lucru care a meritat cu adevărat".

Însă cel mai dificil i s-a părut să se adapteze la viaţa de bărbat căsătorit, renunţând la plimbările pe motocicletă cu prietenii şi la petrecerile cu mult alcool.

George Clooney şi Amal Alamuddin, avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au căsătorit în Italia, în 2014.

Gemenii cuplului, Ella şi Alexander, s-au născut anul acesta, pe 6 iunie, la Londra.

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din "Syriana", şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei "Argo".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici