George Michael, noi detalii despre operele de caritate pentru copii şi un concert tribut în 2017

Un concert dedicat superstarului George Michael, în cadrul căruia vor susţine recitaluri vedete de talie mondială, va fi organizat în 2017, a anunţat Esther Rantzen, preşedintele organizaţiei de caritate şi asistenţă pentru copii Childline, pe care George Michael a susţinut-o prin donaţii.

323 afișări
Imaginea articolului George Michael, noi detalii despre operele de caritate pentru copii şi un concert tribut în 2017

George Michael, noi detalii despre operele de caritate pentru copii şi un concert tribut în 2017

După ce George Michael s-a stins din viaţă prematur la vârsta de 53 de ani, în 25 decembrie, Esther Rantzen, fondatoarea organizaţiei de caritate Childline a anunţat că va organiza un concert dedicat starului, care a susţinut de-a lungul timpului Childline prin donaţii de sume importante.

Rantzen a anunţat că în cadrul concertului vor participa vedete internaţionale şi că tot atunci se vor celebra 30 de ani de la înfiinţarea organizaţiei de caritate.

"George ne-a ajutat să facem aşa încât sute de mii de copii să aibă o viaţă mai bună, prin generozitatea lui. L-am întâlnit de câteva ori, a fost apropiat de noi, în loc să-l fi căutat noi şi a oferit daruri importante în bani pentru copii. A fost un cadou intens personal. Nu a vrut să facem cunoscut aportul lui. Nu a vrut să facă donaţii şi să le asocieze imaginii lui. O să-l celebrăm anul viitor cu un concert", a declarat Esther Rantzen pentru Daily Mirror, conform contactmusic.com.

"Am putut să oferim asistenţă unui număr de 300,000 de copii care aveau mare nevoie în cursul anului trecut. George a avut o contribuţie relevantă", a adăugat Esther Rantzen, adăugând că acest concert era pregătit înainte de decesul lui George Michael.

George Michael a fost un filantrop dedicat de-a lungul anilor şi a donat sume de bani consistente către organizaţia Childline, fără să dorească să-şi expună public generozitatea. Nimeni în afara angajaţilor organizaţiei Childline nu ştia că starul se află în spatele donaţiilor şi nici care erau sumele pe care le dona pentru copiii aflaţi în suferinţă, povesteşte Esther Rantzen.

"De-a lungul anilor, George Michael a donat milioane şi plănuiam oricum să organizăm, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înfiinţarea organizaţiei Childline, un concert de proporţii dedicat lui - artei salei, muzicii sale minunate, dar şi sufletului său generos cu care a ajutat copiii prin susţinerea acordată organizaţiei noastre", a mai afirmat Esther Rantzen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici