Video Imagini inedite. O altfel de plimbare prin deşert, pe sandboard

  • Poate la fel de spectaculos decât snowboarding-ul, sandboarding-ul este din ce în ce mai popular şi o alternativă bună pentru persoanele care nu îndură frigul.
  • Îţi trebuie curaj, haine subţiri şi obligatoriu, o cască de protecţie.
767 afișări
Sport extrem, asemănător snowboarding-ului, câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi, unde mai pui că nu trebuie să te înfofoleşti în haine groase: o bluză cu mânecă lungă şi pantaloni scurţi sunt suficienţi.
 
Îţi trebuie însă atenţie sporită şi măiestrie pentru a „îmblânzi” dunele de nisip. Dacă aluneci, există şansa să ajungi îngropat până la gât în nisip. 
 
Poţi folosi un snowboard pentru sandboarding, dar experienţa nu va fi la fel (pierzi din viteză), spun cei care se aventurează pe dunele de nisip.
 
Imaginile de faţă arată splendoarea deşertului de coastă Atacama, din Chile.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici