IMAGINI SPECTACULOASE: 138 de paraşutişti au doborât recordul mondial - VIDEO

Cel mai mare grup de oameni care a sărit cu paraşuta a fost realizat în Ottawa, Statele Unite ale Americii. Paraşutiştii au doborât precedentul record al celor mai mulţi oameni legaţi în aer, care era de 108 persoane.

874 afișări
Imaginea articolului IMAGINI SPECTACULOASE: 138 de paraşutişti au doborât recordul mondial - VIDEO

IMAGINI SPECTACULOASE: 138 de paraşutişti au doborât recordul mondial - VIDEO

Pentru a doborî vechiul record, cei 138 de paraşutişti au folosit şase avioane şi a avut nevoie de mai multe încercări în decursul a trei zile. Paraşutiştii s-au prins de mâini în aer pentru a forma un fulg de nea imens.

Recordul a fost omologat de trei judecători ai Federaţiei Internaţionale de Aeronautică.

Unul dintre organizatori şi paraşutişti, Rook Nelson, a vorbit la scurt timp după experienţă. "Mă simt minunat. Au fost multe emoţii şi multe zile în care ar fi trebuit să reuşim deja performanţa. Dar nu am renunţat şi până la urmă am reuşit", a spus el.

Cei 138 de paraşutişti s-au aruncat din avioane aflate la peste 5.600 de metri înălţime.

Pregătirile pentru recordul mondial au durat mai bine de trei luni de zile şi a fost nevoie de mai multe încecări până să fie stabiliti recordul mondial.

Acţiunea a fost filmată de patru cameramani, care au sărit şi ei cu paraşuta.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici